برای بررسی بیشتر این موضوع و آگاهی بیشتر هموطنان به سراغ معاون اجتماعی پلیس آگاهی ناجا رفتیم و در این خصوص از وی پرسوجو کردیم.
سرهنگ شهاب امینی معاون اجتماعی پلیس آگاهی ناجا در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: سرقتهای در پوشش مأمور یکی از شگردهای سارقان است؛ در این روش افراد با سوء استفاده از عناوین نظامی، انتظامی و گاه در پوشش مأمور آب، برق، گاز، بهداشت، شهرداری، کمیته امداد، پستچی و سایر سازمانها اقدام به کلاهبرداری و سرقت اموال شهروندان میکنند.
وی با اشاره به اینکه کارآگاهان پلیس آگاهی در برخورد با این گونه جرایم جدی بوده و رسیدگی به این موضوعات را با سرعت، دقت و قاطعیت در دستور کار خود قرار میدهند، افزود: با اینکه پلیس بارها توصیه کرده که تنها شرط مأمور بودن افراد فقط لباس، دستبند، بیسیم و غیره نیست، اما باز هم شاهد پروندههایی با عنوان سرقت تحت پوشش مأمور هستیم که شهروندان باید در برخورد با این موارد حساسیت و احتیاط بیشتری به خرج دهند.
معاون اجتماعی پلیس آگاهی ناجا تصریح کرد: در صورت مراجعه چنین افرادی به درب منازل، شهروندان باید با درخواست کارت شناسایی معتبر از افراد آنها را شناسایی کنند و در صورت لزوم از سازمان مربوطه برای احراز هویت افراد استعلام بگیرند.
وی افزود: به زنان خانهدار و افراد سالمندی که تنها در خانه حضور دارند توصیه میکنیم افراد را از طریق چشمی درب و آیفونهای تصویری شناسایی کنند و تا قبل از حضور خانواده یا همسایههای مطمئن از باز کردن درب به روی افراد ناشناس با هر عنوانی خودداری کنند.
سرهنگ امینی تصریح کرد: بر اساس قانون ماموران انتظامی و سایر افرادی که دارای عناوین مختلف در ارگانها و سازمانهای مختلف در کشور هستند، حق ورود به حریم خصوصی و منازل شهروندان را ندارند؛ لذا در صورت مراجعه چنین افرادی به منازل آنها میتوانند با درخواست کارت شناسایی و احکام قضایی نسبت به احراز هویت مراجعان اطمینان حاصل کنند و در غیر این صورت اجازه ورود به خانه و خودرو خود را ندهند.
به گفته معاون اجتماعی پلیس آگاهی ناجا هموطنان در صورت مشاهده موارد مشکوک آرامش و خونسردی خود را حفظ کنند و مراتب را در اسرع وقت به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/