مجید اسدی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شهربابک در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، گفت: کلاس آموزش راهکارهای پیشگیری از تب کریمه کنگو با حضور خدایاری کارشناس آموزش شبکه دامپزشکی شهربابک برای سلاخان و قصابان کشتارگاه در خصوص راههای انتقال، علائم و راههای پیشگیری از ابتلا به این بیماری برگزار شد.
او استفاده از وسایل حفاظت شخصی، نظیر چکمه، دستکش، عینک و پیش بند غیر قابل نفوذ در پیشگیری از ابتلای قصابان و سلاخان به این بیماری را ضروری دانست و افزود: قصابان و سلاخان باید از برخی رفتارها خطرناک مانند نگهداشتن کارد قصابی با دندان و باد کردن پوست دام با دهان جداً خودداری کنند، چرا که ممکن است به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شوند.
اسدی تصریح کرد: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو عمدتاً از طریق گزش کنه از حیوان به انسان منتقل میشود و حیواناتی مانند گاو، گوسفند، بز در صورت آلوده شدن به این ویروس میتوانند در هنگام ذبح یا قطعه بندی، این بیماری را به انسان منتقل کنند.
او بیان داشت: این حیوانات در صورت آلوده بودن، هیچ علامت خاصی ندارند و تنها را پیشگیری از ابتلای قصابان به این بیماری، استفاده از وسایل حفاظت شخصی و نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت و جگر و احشاء حیوان به مدت ۴۸ ساعت در یخچال است.
انتهای پیام/ب