به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مینو محرز عضو کمیته علمی کرونای کشوری درباره وضعیت کرونا گفت: در چند استان مانند خوزستان که تصور میکردند با گرمای هوا کرونا از بین میرود، این اتفاق نیفتاد و تبدیل به اپیدمی شد و همچنین چند استان دیگر که در آنها خبری از کرونا نبود، این بیماری شایع شد و مراجعهکننده بستری و حتی فوتی هم وجود داشت.
وی در ادامه درباره وضعیت تهران توضیح داد: وضعیت تهران در زمینه کرونا به دلیل بسته بودن مدارس و دانشگاهها خوب بود و به تدریج که باز شد بد نبود، اما حالا افتضاح شده است. به عنوان مثال اگر قبلاً یک نفر از یک خانواده میآمد، حالا همگی با هم میآیند.
محرز در خصوص تعداد تقریبی مبتلایان به کرونا عنوان کرد: تعداد مراجعهکنندگان بیشتر شده است، اما بر اساس آنچه از بیمارستان امام خمینی (ره) میدانم، اواخر اسفند و اوایل فروردین روزی ۶۰ تا ۱۰۰ مراجعهکننده داشتیم و ۲ هزار بیمار بستری شد و ۱۰۰ نفر زیر بنت در آیسییو بودند و به تدریج کم شد تا به دو تا سه نفر بستری رسید و بخشها به حالت عادی برگشت.
عضو کمیته علمی کرونای کشوری افزود: الان دوباره در بیمارستانهای تعیین شده جا کم است و حالا خیلی از بخشهای بیمارستان امام که بالای هزار و ۳۰۰ تخت دارد و به حالت عادی برگشته بود، به کرونا اختصاص داده شده است.
وی درباره اولین واکنشها نسبت به بیماری کرونا تشریح کرد: اوایل ترس زیادی نسبت به این بیماری در دلها ایجاد شد و فکر میکردند اگر کرونا بگیرند، ۱۰۰ درصد میمیرند و زمانی که با صحبت اضطرابها کاهش یافت، رعایت میکردند و بیماری هم کم شد، اما بعدها مردم خسته شدند و در تمام دنیا هم این خستهشدن وجود دارد، اما باید از لحاظ روانی روی مردم کار کنیم.
رئیس مرکز تحقیقات ایران افزود: مردم بعد از جریان کرونا دچار افسردگی شدند و همه چیز را رها کردند و از لحاظ روانی باید به آنها رسیدگی شود. علاوه براین، جوانان ما اجتماعی فکر نمیکنند و بیشتر «من» هستند تا ما؛ در صورتی که وظیفه ما در اجتماع حفظ خود و اطرافیان است و باید روی مردم از لحاظ فرهنگی هم کار شود.
محرز ادامه داد: باید برچسب چگونه سرفهکردن و دست شستن فرهنگسازی میشد و این کار سختی نیست و ما معتقدیم راه آن ماسک زدن است و کافی است ماسک پارچهای قابل شستشو و ارزان بخرید. استفاده از ماسکهای فیلتردار برای محیطهای بیمارستانی است و استفاده از آن در اجتماع غلط است و ضرورت ندارد.
بیشتر بخوانید
عضو کمیته کرونا خاطرنشان کرد: بیماریهای تنفسی با رفتار مردم برطرف و اگر رعایت کنند، کنترل میشود و اگر نشود، بدتر خواهد شد.
انتهای پیام/
این صحبت ها فرضیه اس بهبه نظر می رسه این بیماری هماهنگ واز پیش تعیین شده بود و مردم همه دارن بازی میخورن
امروز میگن فیلتر دار لازم نیست.
فردا هم میگن ما که گفتیم بزنید، فیلتردار نزدید، مردید!
این چیزا بوی سوء استفاده میده ، اگر ویروس در هوا پخش میشه پس قاعدتاً ماسکی که سوراخ و تهویه بزرگ داره کاربردی نیست، فکر می کنم از ترس گرون شدن ماسک فیلتر دار و عدم توان دولت در خرید ماسک کافی برای کادر درمان ، مردم به سمت ماسک های معمولی سوق میدن تا هزینه دولت کاهش پیدا کنه.
من به شخصه همون ماسک فیلتر دار میخرم چون ایمن تر هست چرا سلامتمون به خاطر کسایی که حرف خودشونو دائم عوض می کنند و حرف هاشون بوی سودجویی میده به خطر بندازم