به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، مریم باقری گفت : مسمومیت بارداری در واقع به افزایش فشارخون در بارداری بعد از هفته ۲۰ یا نیمه بارداری اطلاق میشود.
باقری با بیان این که تغییرات فشارخون به دلیل بارداری ایجاد شده است، افزود: بیماری فشارخون در بارداری انواع مختلفی دارد و بسته به میانگین فشارخون مادر و این که چه زمانی دچار آن شده و به چه میزانی مادر دفع پروتئین ادرار داشته و ... این بیماری متفاوت است.
او اکلامپسی و پره اکلامپسی را از انواع بیماریهای فشارخون در بارداری برشمرد و افزود : به افزایش فشارخون مادر و دفع پروتئین از ادرار پره اکلامپسی اطلاق شده و اگر تشنج به این علایم افزوده شود، اکلامپسی رخ میدهد.
بیشتر بخوانید : ابتلای ۵۴ مادر باردار به کرونا در خراسان شمالی
باقری افزود : افزایش فشارخون در مادرانی که بیماریهایی نظیر دیابت یا بیماریهای خود ایمنی دارند، بیشتر است و بارداری افرادی که فشارخون را در این دوران تجربه میکنند، جزو بارداریهای پرخطر محسوب میشود که هم سلامت مادر و هم سلامت جنین را بخطر میاندازد.
این هیات علمی یادآور شد: راه پیشگیری قطعی برای این بیماری هنوز به اثبات نرسیده، اما محدودیت مصرف نمک و انجام ورزشهای منظم، مصرف مکمل ویتامین دی و ... توصیه میشود.
انتهای پیام/ه