او با بیان اینکه کل زکات جمع آوری شده ۴۹۵ میلیارد تومان بوده است، گفت: این میزان نشانگر آن است که این مقدار نسبت به سال گذشته در مدت مشابه ۸۸ درصد رشد داشته که امیدواریم تا پایان سال رشد بیشتری داشته باشد.
عسگریان افزود: در حوزه جمع آوری زکات در ماه مبارک رمضان ۶۱ درصد از برنامههای امداد تحقق پیدا کرد.
معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد با بیان اینکه زکات فطره جمع آوری شده امسال ۲۶۰ میلیارد است، ادامه داد: این میزان تا کنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۷ درصد رشد داشته است.
او با بیان اینکه امسال برای جمع آوری زکات ۵۴ هزار پایگاه پراکنده در کشور وجود داشته است، تصریح کرد: رشد میزان زکات جمع آوری شده به دلیل روشهای غیر حضوری بوده است.
عسگریان گفت: جمع آوری زکات فطره تا پایان مهرماه تمام میشود اما دریافت زکات مستحب تا پایان سال ادامه دارد.
او با بیان اینکه زکات مستقیما به سفره محرومین میرسد، ادامه داد: تاکنون ۶۳ میلیارد تومان صدقات از صدوقهای کوچک، متوسط و بزرگ جمع آوری شده است که این میزان نسبت به سال های گذشته افت داشته چرا که ما در ماههای فروردین و اردیبهشت ممنوعیت جمع آوری مبلغ صدوقهای صدقات را داشتیم، اما در برخی استانها جمع آوری شد که رشد ۱۱ درصدی را به همراه داشت.
عسگریان بیان کرد: امسال بر پرداخت صدقات به روشهای نوین همچون روش پیامکی و USSD متمرکز هستیم و اگر روشهای نوین جایگزین شود میتوانیم در این بخش رشد قابل توجهی داشته باشیم.
او با بیان اینکه تا به امروز ۳۳۶ میلیارد تومان کمک برای ایتام و محسنین جمع آوری شده است، ادامه داد: در این حوزه رشد ۷۱ درصدی وجود داشته است.
عسگریان افزود: تعداد حامیان نسبت به سال گذشته ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش یافته و در حال حاضر ۷۶۹ هزار حامی داریم.
معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد با بیان اینکه تعداد ایتام دارای حامی ۱۳۳ هزار نفر و تعداد فرزندان دارای حامی ۱۶۶ هزار نفر است، گفت: تعداد حامیانی که در سایت کمیته امداد ثبت نام کردن یک میلیون و ۴۳۳ هزار نفر هستند که از این تعداد ۷۶۹ هزار نفر به ایتام و محسنین پرداخت داشتهاند.
او تصریح کرد: سرانه دریافتی هر یک از ایتام ۵۴۷ هزارتومان در ماه است.
او با بیان اینکه در حال حاضر تعداد اعضا و محسنین هر ساله و در هر لحظه دارای نوسان است و در حال حاضر ۶ هزار و ۲۰۰ یتیم و ۶ هزار ۷۵۹ محسن در کشور وجود دارد که حامی ندارند.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد افزود: تمام دادههای مربوط به ایتام و حامیان در سایت بارگذاری شده است و مبلغ واریزی تمام حامیان به حساب مستقیم ایتام و محسنین واریز میشود.
او با بیان اینکه علیرغم تمام محدودیتها در سال ۹۸، ۳۶۱۰ مرکز نیکوکاری وجود داشت، گفت: مراکز نیکوکاری در سال ۹۸، ۱۱۸ میلیارد تومان به سیل زدگان کمک کردند.
او با بیان اینکه در حال حاضر ۳۹۰۰ مرکز نیکوکاری در سراسر کشور وجود دارد و امیدوار هستیم که تا پایان سال این تعداد به ۸۰۰۰ مرکز نیکوکاری برسد، گفت: از این تعداد ۵۰۰ مرکز نیکوکاری تخصصی در دانشگاههای حوزههای علمیه، هیئتهای مذهبی، اصناف و ... وجود دارد.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد با بیان اینکه مشخص شود که کمک ها از کدام نهادها دریافت شده اند سامانه سخا را راه اندازی کرده ایم، گفت: این سامانه در حال حاضر در استانهای آذربایجان غربی و خراسان رضوی اجرایی شده است.
او ادامه داد: در ماه مبارک رمضان مقرر شد ۳ میلیون پرس غذا و ۴۰۰ هزار بسته غذایی معیشتی نیازمندان توزیع شود، اما تعداد غذاهای توزیع شده از مرز ۱۱ میلیون و ۲۰۰ پرس عبور کرد و در این زمینه ۱۰۸ هزار نفر به ما کمک کردند و ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بسته معیشتی نیز به نیازمندان توزیع شد همچنین کمکهای مردمی در طرح اطعام مهدوی از مرز ۵۴۰ میلیارد تومان گذشت.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/