به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، سرهنگ حسین صادقی رئیس پلیس فتا استان سمنان گفت: تحلیل آماری پروندههای ورودی بهار ٩٩ نشان میدهد بیشترین فراوانی جرائم مربوط به کلاهبرداری از حساب بانکی افراد بود.
او بیان کرد: بیشترین فراوانی جرایم در پروندههای ورودی به پلیس فتا استان به ترتیب کلاهبرداری اینترنتی، برداشت غیرمجاز وجه از حساب بانکی شهروندان و مزاحمت اینترنتی بود که ارتقاء دانش سایبری کاربران در کاهش وقوع این گونه جرائم تاثیر مستقیم دارد.
سرهنگ صادقی از کاهش ٨٠ درصدی پروندههای مربوط به برداشت وجه از حساب کاربران خبر داد و گفت: اقدامات شبانه روزی کارشناسان پلیس فتا یکی از علل کاهش پروندههای برداشت وجه بود.
رئیس پلیس فتا استان سمنان گفت: برگزاری کلاسهای آموزشی برای جوامع هدف، طراحی و توزیع تولیدات آموزشی، تهیه هشدارهای سایبری متناسب با فراوانی جرایم سایبری نقش بسزایی در کاهش جرایم داشته است و میطلبد کاربران فضای مجازی با بهرهگیری از محتوای تولیدی کاربردی پلیس فتا، همواره دانش سایبری خود را ارتقا دهند و دست کلاهبرداران و شیادان اینترنتی را کوتاه کنند.
او، فعال کردن رمز پویا را یکی دیگر از دلایل کاهش جرائم سایبری دانست و بیان داشت: شهروندان به صورت دورهای رمز اول کارت بانک خود را تغییر دهند و در اسرع وقت نسبت به فعالسازی رمز دوم یکبار مصرف حسابهای اینترنتی خود اقدام کنند و به هیچ عنوان اطلاعات بانکی خود را در اختیار افراد غیر قرار ندهند.
سرهنگ صادقی بیان کرد: اداره تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا استان سمنان با تمرکز بر دو حوزه پیشگیری وضعی و اجتماعی، به دنبال کاهش وقوع جرائم سایبری در استان سمنان و افزایش امنیت کاربران در فضای مجازی است.
صادقی، میزان حضور و فعالیت در فضای مجازی را مورد تاکید قرار داد و بیان داشت: کاربران برای گرفتار نشدن در دام افراد کلاهبردار، همواره نکات مربوط به خریدهای اینترنتی، درگاههای جعلی و پرداختهای برخط را مدنظر قرار دهند و آگاه باشند مجرمان سایبری به دنبال کاربرانی هستند که از سطح علم و دانش سایبری پایینتری برخوردارند.
رییس پلیس فتا استان سمنان بیان کرد: تیم رصد و پایش پلیس فتا در تمام طول سال، اشرافی کامل بر فضای مجازی دارد و تمام تلاش خود را برای برقراری امنیت سایبری هموطنان و آسودگی خاطر آنها به کار خواهد بست.
انتهای پیام / ر