به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پای پپرونی با پنیر خامهای را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
⠀
مواد لازم پای
⠀
۳ فنجان چای خوری آرد گندم
۱ فنجان چای خوری مارگارین
۱ زرده تخم مرغ
نمک به میزان لازم
۱/۲ فنجان چای خوری آب یخ
۱ عدد زرده تخم مرغ برای رومال
*فنجان چای خوری حدود ۱۵۰ میلی لیتر است
مواد داخلی:
۴ برش سوسیس پپرونی
۱ پیاز خرد شده
۲ حبه سیر خرد شده
۲ عدد گوجه فرنگی فیله شده و خرد شده
فلفل سیاه و جعفری خرد شده برای مزه دار شدن
۱ پیمانه پنیر خامهای
۲۰۰ گرم پنیر موزارلا رنده شده
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
برای خمیر، در یک کاسه، آرد، مارگارین، زرده تخم مرغ و نمک را مخلوط کنید.
⠀
آب را کم کم اضافه کنید تا یک خمیر همگن تشکیل شود که از دستان جدا شود.
خمیر را در کیسه فریزر بسته بندی کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
برای مواد میانی، در یک ماهیتابه، سوسیس را روی حرارت متوسط تفت دهید.
پیاز، سیر، گوجه فرنگی را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. با نمک و فلفل، جعفری مزه دار کنید سپس پنیر خامهای را مخلوط کنید و بگذارید خنک شود.
خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و آن را با وردنه بین دو پلاستیک باز کنید.
با یکی از خمیرها، کف و دیواره یک قالب گرد به قطر ۲۲ سانتی متر را بپوشانید، مواد میانی را بریزید، پنیر موتزارلا را روی آن ریخته و با خمیر باقیمانده بپوشانید.
روی سطح خمیر را با یک چنگال سوراخ کنید، روی سطح پای را با برس زرده تخم مرغ بمالید و حدود ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
منبع: rangiiin kaman
انتهای پیام/