به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر شاهتوت را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
پودر ژلهی شاهتوت یا آلوئهورا: ۱ بسته
شاهتوت پوره شده: ۱ پیمانه
بستنی وانیلی: ۱/۲ پیمانه
آب جوش: ۱ لیوان
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
پودر ژله را با یک لیوان آب جوش آماده کرده و کنار بگذارید تا سرد شود.
دُمِ توتها را گرفته و آنها را در مخلوطکن ریخته و پوره کنید.
بستنی و ژلهی سرد شده را افزوده و هم بزنید.
مواد را درون قالب یا لیوان ریخته و ۴-۵ ساعت در یخچال بگذارید.
برای لایهی بالا، یک بسته پودر ژلهی شاهتوت را با یک لیوان آب جوش روی دمای کم هم بزنید تا حل شود، سپس نیملیوان آب سرد در آن بریزید. زمانی که سرد شد روی لایهی پایین که نیمبند شده بریزید.
منبع: jeleh jadid
انتهای پیام/