به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستوالعمل تهیه اسنک سیب زمینی ژامبون سوخاری که طرفداران زیادی دارد را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سیب زمینی ۲ عدد متوسط آبپز
ژامبون گوشت نصف پیمانه خرد شده
جعفری ۳ قاشق ساطوری خرد شده
سیر یک حبه رنده شده
پنیر خامهای ۳ قاشق غ خوری
پنیر پیتزا مقداری
ادویه نمک فلفل به اندازه
آویشن پاپریکا به اندازه
بیشتر بخوانید
موادلازم برای سوخاری اسنک:
پرک سوخاری
آرد سفید که با ادویه پیتزا مخلوط کنید و یا با نمک و فلفل مخلوط کنید.
تخم مرغ ۲ عدد درشت
سیب زمینی ابپز و یک حبه سیر رو رنده کردم و ژامبون خرد شده و جعفری ساطوری و پنیر خامه ای رو مخلوط کردم و ادویه های رو اضافه کردم و مواد رو با دست ماساژ دادم.
حالا تخم مرغ رو با چنگال زدم تا از لختی در بیاد و بعد ارد سفید رو با ادویه پیتزا مخلوط کردم.
از مواد سیب زمینی به اندازه تخم مرغ برداشتم تو دستم پهنش کردم وسطش پنیر گذاشتم و بستم و داخل ارد سفید غلطوندمش و تخم مرغ و بعد پرک سوخاری و بعد دوباره تخم مرغ و پرک سوخاری این تکرار مجدد باعث میشه اسنک موقع سرخ شدن ترک نخوره و بعد سرخش میکنیم.
من این مواد رو وقتی آماده کردم چند ساعت داخل یخچال گذاشتم سوخاری شده و آماده داخل یخچال موند و بعد برای شام سرخش کردم. اینجوری ترکیب مواد عالی به خورد هم میره.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/
واقعا که بعضیا چقدر بی نزاک اند