به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،علیار راستگو معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی ظهر چهارشنبه در جلسه شورای اطلاع رسانی آذربایجان شرقی در محل اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با اشارهای به ظرفیت فضای مجازی در فرهنگسازی برای مبارزه با بیماری کرونا گفت: در حال حاضر گرایش مردم به فضای مجازی و شبکههای اطلاع رسان اینترنتی افزایش یافته که باید از این فضا برای فرهنگسازی در جهت مبارزه با کرونا بهره ببریم.
او ادامه داد: در شرایط کنونی رسانههای خبری برخط میتوانند نقش ویژهای در جهت اطلاع رسانیهای مربوط به بیماری کرونا ایفا کنند.
راستگو با قدردانی از کادر درمان و بهداشت استان گفت: این بیماری فراز و نشیب بسیار و شتاب متغیری در دورههای زمانی اول اسفند تاکنون داشته، اما باید بگوییم که در شهر تبریز، این بیماری نسبت به دیگر شهرهای کشور به خوبی مدیریت شده است.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی افزود: تاب آوری مردم در شرایط کنونی پایین آمده و در این وضعیت، فرهنگسازی را بهترین راهکار میتوان دانست، زیرا تا زمانی که مردم به خطرات این بیماری و وضعیت بحرانی ناشی از آن ایمان نداشته و مسائل بهداشتی را رعایت نکنند، نمیتوان انتظار موفقیت طرحهای اجرایی برای مبارزه با این بیماری را داشت.
او در ادامه با بیان اینکه هیچ استانی بدون هماهنگی ستاد ملی کرونا اجازه هیچگونه تعطیلی و یا اعمال محدودیت را ندارد، گفت: ایجاد هر گونه محدودیت در استانها نیاز به هماهنگی با ستاد ملی کرونا دارد.
راستگو افزود: اخیراً خبری مبنی بر پخش شیرینی و شکلات در یک منطقه به گوش ما رسید که از مردم عزیز استان میخواهیم از پخش هرگونه خوراکی در مناسبتهای مذهبی بین مردم خودداری کنند چرا که در شرایط کنونی احتمال انتقال بیماری بدین نحو وجود دارد.
محمد محمدپور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه بر لزوم اطلاع رسانی کافی به مردم در خصوص ابعاد مختلف بیماری کرونا تاکید کرد و گفت: از دانشگاه علوم پزشکی استان میخواهیم محتوای بیشتری در اختیار رسانهها و مطبوعات قرار دهند چرا که گاه، برخی رفتارهای مردم به دلیل عدم اطلاع رسانی کافی به آنان است.
او ادامه داد: به عنوان مثال، مکانهایی که بیماران کرونایی بیشتر در آنجا تردد داشتهاند، باید شناسایی شده و آمار مرتبط با آن به سرعت به روز رسانی شود تا مردم بر اساس این اطلاعیهها، از خطر تردد در این مناطق به خوبی آگاه شوند.
او همچنین بر لزوم برگزاری نشستهایی با حضور مسئولان و کارشناسان حوزه درمان و اصحاب رسانه و خبرنگاران استان تاکید کرده و آن را راهکاری برای اطلاع رسانی همه جانبه در خصوص این بیماری به مردم دانست.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشارهای به سامانه سامد به عنوان سامانه ارتباطی دولت و مردم گفت: این سامانه باید از طریق روابط عمومی دستگاهها و رسانههای جمعی به مردم معرفی شود.
او ادامه داد: از مدیران این سامانه میخواهیم، اطلاعاتی در خصوص مباحث پرتکرار مطرح شده توسط مردم در این سامانه را جمع بندی کرده و در اختیار شورای اطلاع رسانی قرار بدهند.
انتهای پیام/