حبیب اله طاشی مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گلستان در گفتگو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
گرگان، گفت: بر اساس آخرین بررسی ها، استان گلستان داری ۲ واحد پرورش
شترمرغ مولد به ظرفیت ۹۰ قطعه، ۲ واحد پرواربندی شتر مرغ به ظرفیت ۴۰۰ قطعه و ۱ واحد پرورش شتر مرغ بصورت توام به ظرفیت هزار و ۷۰۱ قطعه است.
او ادامه داد: با توجه به ظرفیت سازی بعمل آمده طی ۳ ماهه نخست سال، ۴۵ تن گوشت شترمرغ تولید شد.
بیش از نیمی از تولید شتر مرغ به خارج از استان فرستاده میشود و مابقی در استان به مصرف میرسد.
شتر مرغ تنها پرندهای است که گوشت قرمز تولید میکند.
همچنین تولید چرم، تولید تخم خوراکی، پر و حتی پوسته تخم آن دارای ارزش اقتصادی است.
توسعه پرورش شترمرغ با توجه به قابلیتها و پتانسیل آن و شرایط مستعد اقلیمی استان، میتواند طی سالهای آتی در قالب برنامههای تدوین شده انجام شود.
توسعه این فعالیت علاوه بر اشتغالزایی میتواند موجب تنوع در سبد خانوار و رونق صنایع مرتبط بخصوص دباغی، صنایع کیف، کفش، لباس شود.
انتهای پیام / م