به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، جمال عرف، معاون سیاسی وزیر کشور در نشست مدیران ارشد وزارت کشور با اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور که در سالن پیامبر اعظم (ص) در محل وزارت کشور برگزار شد؛ با تاکید بر اینکه معاونت سیاسی وزارت کشور با سه کارکرد سیاسی، انتخاباتی و تقسیمات کشوری در راستای پیشبرد اهداف عالیه دولت عمل میکند؛ اظهار کرد: محور و اساس برنامه ریزی ما بر چهار مولفه آرامش، امنیت، آزادی و پیشرفت منطبق است.
معاون وزیر کشور با اشاره به کار ویژه امور سیاسی وزارت کشور گفت: ساماندهی تحزب و فعالیت تشکلهای سیاسی در قالب کمیسیون ماده ۱۰ احزاب صورت میگیرد.
عرف گفت: در کشور حدود ۱۱۸ حزب دارای مجوز که خود را با مفاد قانون نحوه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی تطبیق داده اند، در حال فعالیت هستند. این در حالی است که در نظامات سیاسی پیشرفته، اغلب ۱۰ تا ۱۵ حزب به معنی واقعی کلمه فعالیت دارند.
معاون سیاسی وزیر کشور با تاکید بر اینکه طبق برنامه دولت در تلاش برای توسعه فعالیت احزاب در کشور هستیم، گفت: در دولت یازدهم و دوازدهم به سمت تسهیل فعالیتهای حزبی حرکت کردیم تا احزاب حضور پر رنگی در نظام مدیریتی کشور داشته باشد.
عرف در ادامه صحبتهای خود به کارویژه دیگر معاونت سیاسی وزارت کشور در حوزه رصد و پایش فضای سیاسی کشور اشاره کرد و گفت: تلاش داریم با تحلیل درست و واقعی از اوضاع و احوال سیاسی کشور، اقدامات لازم را برای مدیریت اتفاقات سیاسی در کشور صورت دهیم.
وی افزود: مسئله انتصابات از دیگر حوزههای مهم کارکردی معاونت سیاسی وزارت کشور است که در این عرصه سعی داریم از رهگذر تعامل سازنده با سایر نهادها به خصوص مجلس شورای اسلامی با حفظ استقلال دولت، انتصابات را در فرمانداریها و حوزههای اجرایی در بخشهای استانداری انجام دهیم.
عرف با اشاره به راهبری کمیسیونهای سه گانه کارگری، اقوام و دانشجویی گفت: در این موضوعات هم به خصوص در حوزه کارگری و امنیتی با بخشهای اقتصادی و امنیتی وزارت کشور در هماهنگی کامل هستیم و سعی داریم به صورت تعامل مشترک، امورات و مسائل این حوزه را پیش ببریم.
معاون سیاسی وزیر کشور در بخش دیگری از صحبتهای خود به مساله انتخابات اسفند ماه ۹۸ اشاره کرد و گفت: چهار اصل مشارکت، رقابت، امنیت و سلامت را به عنوان ارکان انتخابات در کانون توجه خود و برنامه ریزیها و اقدامات مدنظر داشتیم.
وی تصریح کرد: در حوزه امنیت و سلامت که حوزه تخصصی و از وظایف ذاتی وزارت کشور در بحث برگزاری انتخابات است، بهترین عملکرد را در انتخابات سال گذشته داشتیم.
عرف افزود: در خصوص انتخابات مرحله دوم مجلس شورای اسلامی هم به خاطر بیماری کرونا مجبور به تغییر زمان شدیم و زمان آن را از ۲۹ فروردین به ۲۱ شهریور موکول کردیم.
معاون وزیر کشور با اشاره به اینکه برای برگزاری انتخابات در تاریخ ۲۱ شهریور هم تابع نظر ستاد ملی کرونا هستیم، اظهار کرد: هر تصمیمی که از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی اتخاذ شود، وزارت کشور هم تبعیت خواهد کرد.
عرف به انتخابات مهم ریاست جمهوری در ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: در سال آینده چهار انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای اسلامی شهر و روستا، میان دورهای مجلس و خبرگان را داریم که از همین الان در حال فراهم کردن زمینهها برای برگزاری این انتخابات هستیم.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/