به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،شرکت شهدینه آران هشت بهشت تولید کننده گلوتن ذرت، گلوکز و شربت کلوکز، روغن ذرت تصفیه شده و انواع نشاسته اصلاح شده با سرمایه گذاری پنج هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال و اشتغال ۳۰۰ نفر با حضور معاون طرح و برنامه وزارت صنعت معدن و تجارت از طریق ویدئو کنفرانس با دستور رییس جمهور افتتاح شد.
این طرح با ظرفیت تولید ۹۵ هزار تن گلوکز، گلوتن و نشاسته در شهرستان شاهین شهر و میمه استان اصفهان تکمیل و افتتاح شد و بهرهبرداری از این طرح، موجب افزایش ظرفیت در صنعت یاد شده بهمیزان ۸.۷ درصد شد.
طرح توسعه شرکت کیسه طلایی زاینده رود تولید کننده انواع لمینت گونی چتایی پلی پروپیلن و نخ سی اف پروپیلن نیز امروز در ادامه سفر معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت به استان به بهره برداری رسید.
این طرح با ۳۴۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری برای ۱۲۱ نفر فرصت شغلی به وجود آورده است.
همچنین امروز در نشستی با حضور معاون وزیر صنعت معدن وتجارت و تعدادی از منتخبان طرحهای صنعتی بالای ۹۰ درصد استان در خانه صنعت معدن وتجارت اصفهان مشکلات و موانع آنها مورد بررسی قرار گرفت.
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت در این مراسم گفت:از مجموع ۶۹ هزار طرح در حال اجرا در کشور ۱۲ هزار و ۸۰۰ طرح بیش از ۶۰ درصد پیشرفت دارد که فرصتی برای اشتغال ۴۶۱ هزار نفر را فراهم خواهد کرد.
سعید زرندی افزود: جهت گیری وزارت صنعت معدن و تجارت در سال جهش تولید در قالب هفت محور برنامهای و ۴۰ طرح برای سالجاری تعریف شده است.
او ادامه داد: سه طرح از مجموع این ۴۰ طرح در زیر مجموعه سرفصلهای با عنوان بهره وری سرمایه مطرح است که سه جهت گیری جدی امسال وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت محسوب میشود.
به گفته او وزارت صمت در سالجاری بدنبال تکمیل طرحهای نیمه تمام، بهره برداری از واحدهایی که تعطیل شده و برگرداندن مجدد آنها به چرخه تولید با کمترین هزینه ممکن و افزایش ظرفیت و ارتقا واحدهای موجود است.
زرندی بیان کرد: برنامه مدونی برای ادامه پویشهای ملی تولید و تداوم امید در مجموعه وزارت صنعت معدن و تجارت در نظر گرفته شده و سرفصلهای خوبی در این زمینه برای بازار سرمایه پیش بینی شده است.
او با اشاره به شرکت شهدینه آران هشت بهشت خاطرنشان کرد: این شرکت در حوزه صنایع غذایی کشور از صنایع پیشرو است.
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: با نگاه جدید به استفاده از پالایشگاه فرآوری غلات بتوانیم نگاه جدیدی به حوزه امنیت غذایی کشور داشته باشیم و از تک منبعی را بتوانیم جبران کنیم.
اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره برداری با سرمایه گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی صنعتیترین استان کشور بشمار میآید.
انتهای پیام/م