به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، علیرضا اصغری مدیرعامل سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری تبریز با بیان اینکه مدیریت پسماند در همه جوامع نیازمند توجه و رسیدگی است اظهار کرد: بزرگترین پروژه زیستمحیطی در سطح کشور در تبریز در حال ساخت است.
او با بیان اینکه بیش از ۱۰۰۰ تن زباله در تبریز به صورت روزانه تولید میشود، افزود: مدیریت این حجم از زباله نیاز به استفاده از علوم روز و فناوریهای لازم دارد و در همین خصوص، احداث سلول دفن زباله، مهندسی دو و سه و همچنین ساخت مرکز دفن پسماند ویژه از جمله پروژههای در حال ساخت توسط قرارگاه خاتمالانبیا به ارزش ۱۰۰ میلیارد است.
اوبا اشاره به لزوم بیخطرسازی پسماندهای ویژه از جمله پزشکی و صنعتی، تاکید کرد: طبق قانون پسماند، بیخطرسازی پسماندهای ویژه برعهده تولیدکننده بوده و بیمارستانها موظف به بیخطرسازی پسماندهای عفونی خود هستند.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری تبریز افزود: همچنین کارخانجات و واحدهایی که پسماند شیمیایی یا صنعتی تولید میکنند باید ابتدا بیخطرسازی کرده و سپس در اختیار عوامل سازمان پسماند قرار دهند.
اصغری تشریح کرد: کرونا فرصت خوبی برای سنجس تواناییهای مدیریت پسماند بود، کادر درمان و صنایع با استفاده از زیرساختهای موجود در زمان کرونا میتوانند مواد پسماندی خود را مدیریت کنند.
انتهای پیام/