به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک،حجتالاسلام حسینی امام جمعه ساوه و رئیس شورای فرهنگ عمومی این شهرستان در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه گفت: متاسفانه در کشور ما به جای سواد رسانهای بیشتر به فیلترینگ توجه شده است در حالیکه اگر دانش رسانهای ارتقا یابد نیازی به فیلترینگ نخواهد بود.
حجتالاسلام حسینی افزود: آموزش سواد رسانه در تفکر اسلامی بسیار مورد توجه قرار گرفته است و در کشورهای توسعه یافته نیز جایگاه خاصی دارد.
او اضافه کرد: جامعهای که قدرت تحلیل نداشته باشد دچار آسیب میشود و فضای آن همواره ملتهب است و جامعهای که قدرت تحلیل نداشته باشد دشمنان، منافع ملی آنان را به بازی گرفته و تضعیف میکنند.
امام جمعه ساوه ترغیب افراد به تفکر و تعمق در خصوص وقایع اجتماعی را از راهکارهای ارتقای سواد رسانهای دانست و بیان کرد: آموزش ابزار مهم در راستای ارتقای سواد رسانهای است.
او ترغیب افراد به شنیدن نظرات مخالفین را از دیگر راهکارهای ارتقای سواد رسانهای بیان کرد و ادامه داد: ترغیب افراد به تحمل نظر مخالفان، ترویج و توسعه مهارت تفکر انتقادی، آشنا کردن مردم به شگردهای سانسور رسانهای و آموزش همگانی از دیگر راهکارهای ارتقای سواد رسانهای در بین آحاد مختلف جامعه است.
حجتالاسلام حسینی تصریح کرد: به دلیل پیشرفت علم و تکنولوژی نمیتوان با فیلترینگ مقابله کرد چرا که راهکاری برای عبور از آن اندیشیده میشود، اما اگر سواد رسانهای مردم با توجه به آسیب شناسی فضای مجازی ارتقا یابد دیگر نیازی به فیلترینگ و محدود کردن نیست.
او تاکید کرد: دشمنان حتی برای عملی کردن جنگ اقتصادی خود متوسل به جنگ رسانهای میشوند، اما اگر سواد رسانهای ارتقا یابد، قطعا توطئههای دشمنان خنثی خواهد شد.
امام جمعه ساوه اظهار کرد: اگر قدرت تحلیل مردم افزایش یابد تسلیم جوسازی رسانهرسا و اخبار دروغین دشمنان نخواهند شد.
هفتاد و پنجمین جلسه شورای فرهنگ عمومی ساوه با عنوان بررسی راههای ارتقای سواد رسانهای با توجه و آسیب شناسی فضای مجازی برگزار شد.
انتهای پیام / ج