به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، علی اشرف رشیدی کارشناس ارشد تغذیه با اشاره به نقش موثر تغذیه در تمام بیماریها، گفت : تغذیه عامل مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن است و در همین راستا افراد چه قبل از بیماری و چه در دوران بیماری باید توجه ویژهای به تغذیه خود داشته باشند.
او گفت : در بحث بیماری کرونا هم توصیه بر این است که افراد پیش از ابتلا به بیماری کرونا با تغذیه مناسب و استفاده از مواد مغذی سیستم ایمنی خود را تقویت کرده و احتمال ابتلا به این بیماری را پایین بیاورند.
رشیدی افزود: مبتلایان کرونا هم باید در طول مدت بیماری بسته به علائم آن تغذیه مناسبی داشته باشند، در دستهای از مبتلایان علائم بیماری به شکل اسهال و استفراغ بروز پیدا میکند و این بیماران باید مصرف مایعات را افزایش دهند. این دسته از بیماران غذاهایی مانند سوپ، فرنی و شیربرنج را بیشتر مصرف کرده و از آبمیوهها و سایر مایعات در حجم بالا استفاده کنند.
او ادامه داد: در شرایطی که بیمار علامت اسهال دارد، بسیاری الکترولیتهای بدن هم با آن دفع میشود و در این شرایط سلامت فرد به خطر میافتد و این امر میطلبد مصرف مایعات و غذاهای انرژی زا همراه با ویتامینها و مواد مغذی تا حد زیادی در برنامه غذایی بیماران افزایش یابد.
این کارشناس ارشد تغذیه به سختیهای تغذیه بیماران کرونایی مبتلا به اختلال حس بویایی و چشایی اشاره و گفت: این بیماران بطور معمول به دلیل از دست دادن این دو حس، میل چندانی به غذا ندارند و این امر میتواند ایمنی و سلامت بدن آنها را به خطر بیندازد.
او افزود: این بیماران باید با وجود نداشتن اشتها، غذا بخورند و باید همراه با غذا حجم بالایی هم مایعات و مواد مغذی مصرف کنند تا سیستم ایمنی بدن آنها کارایی لازم را داشته باشد.
رشیدی با بیان اینکه عمده بیماران کرونایی دچار علائم تنفسی و گلودرد و سرفه هستند، گفت: برای این دسته از بیماران استفاده از مایعات گرم بسیار توصیه میشود.
او افزود: همچنین این دسته از بیماران باید از مصرف غذاهای سرخ شده پرهیز کرده و غذاها را بصورت آبپز میل کنند .
انتهای پیام/د