زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،گفت: انواع توتها اعم از توت فرنگی، توت سفید و سیاه (شاتوت) به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی برای سلامت پوست مفید است .
احدی افزود : اشخاص برای داشتن پوستی جوان و شاداب بهتر است از میوههای قرمز و زرد رنگ ، سبزیها و صیفیهای تازه استفاده کنند.
او گفت: هویج فرنگی، پرتقال، لیمو شیرین، لیمو ترش، نارنگی، گوجه فرنگی و توت فرنگی از جمله میوه های رنگی است گه برای پوست معجره می کند.
دبیر انجمن تغذیه البرز افزود: مصرف انواع جوانهها مثل جوانه گندم و جو ، انواع سبوسها مانند سبوس برنج و گندم نیز به حفظ جوانی پوست کمک میکند.
احدی گفت: قرار گرفتن طولانی مدت پوست زیر نور مستقیم خورشید، نبود رطوبت کافی در پوست، استعمال دخانیات مانند سیگار، کم خوابی، مصرف فست فودها و غذاهای چرب، داشتن استرس زیاد، و مصرف برخی مواد غذایی در پیری زودرس پوست نقش دارند.
انتهای پیام / ر .خ