به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه رولت خامهای را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد ۱۰۰ گرم حدود ۳/۴ پیمانه
شکر یا پودر قند نصف پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل کمی
آب جوش ۲ ق غ
نمک یک پنس
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
سفیده و زرده تخم مرغ هارو جدا میکنیم، سفیده رو با نصف شکر میزنیم تا کاملاً پف کنه و از ظرف نریزه، زرده هارو با وانیل و بقیهی شکر میزنیم تا رنگش روشن بشه، آب جوش رو اضافه میکنیم تا شکر کاملاً حل بشه، آرد و بکینگ پودر رو چند بار الک میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم نمک رو هم همینطور، سفیده هارو هم اضافه میکنیم و با همزن مواد رو خوب مخلوط میکنیم، کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و موادمون رو کاملاً یکنواخت پخش میکنیم.
فر رو از قبل گرم میکنیم و حدوداً ۱۵ دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه میزاریم تا بپزه، دمای فرها باهم متفاوته من این درجه و زمان برام کافی بود، به هرحال بیشتر از این زمان نشه معمولا ده دقیقه کافیه جوری باشه که روی مواد میزنید خیلی فرو نره، از فر خارج میکنیم و با حولهی نمدار روی قالب رو میپوشونیم تا کم کم از حرارت بیفته وخنک بشه، حتما باید خنک بشه اگه گرم باشه و رول کنید خردمیشه رو یه پارچه تمیز که پرزدار نباشه یا کاغذ روغنی که روش پودر قند پاشیدید برش گردونید و کاغذ روغنی رو ازش جدا کنید و با پارچه رول کنید و اجازه بدید یه مدت اینجوری بمونه تا شکل بگیره، اگه کناره هاش خشک شده بود با چاقو برش بدید، اگه احیانا خیلی تو فر موند و خشک شد اشکال نداره بزارید کامل که سرد شد داخل سفره معمولی یا پارچهای بزارید بعد از چند ساعت نرم میشه، خامهی فرم گرفته و اگه تمایل داشتید موز و شکلات خرد شده رو آماده کنید، وقتی رول رو باز کردید خامه کشی کنید و دوباره رول کنید و۱ ساعت بزارید تو یخچال بعد برش بدین.
قالب ۳۰×۴۰ و کوچکتر مناسبه.
منبع: ashpazi_life_home
انتهای پیام/