مدیرکل بهزیستی استان اصفهان از افتتاح و بهره‌برداری ۲ هزار و ۳۰۰ طرح خدماتی، حمایتی و خیریه‌ای همزمان با گرامیداشت هفته بهزیستی در این استان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مرضیه فرشاد مدیرکل بهزیستی اصفهان امروز به مناسبت هفته بهزیستی در گفتگو با خبرنگاران افزود: این طرح‌ها با مشارکت بخش خصوصی، خیرین و دولت و با هزینه‌ای بالغ بر سه هزار ۷۰۰ میلیارد ریال احداث و راه‌اندازی شده که ۸۲۰ میلیارد ریال آن توسط دولت به صورت بلاعوض و وام تامین و بقیه آورده بخش خصوصی و خیریه‌ها بوده است.

او ۵۵ باب مسکن مددجویان، سه کمپ ترک اعتیاد، ۲ واحدکلینیک مددکاری، ۱۳ مرکز مشاوره، ۲ باب مهدکودک، ۲ خیریه حمایتی و طرح‌های اشتغال بیش از ۲ هزار مددجو را از مهمترین این طرح‌های هفته بهزیستی استان برشمرد.

مدیرکل بهزیستی اصفهان توانمندسازی را مهمترین محور فعالیت‌های بهزیستی بیان‌کرد و گفت: توانمندسازی در عرصه خودکفایی اقتصادی، آموزش مهارت‌های زندگی و توانمندسازی جسمی و حرکتی در همه برنامه‌ها و مراکز زیر پوشش انجام می‌شود.

فرشاد به مناسب‌سازی معابر و اماکن عمومی برای معلولان اشاره و اضافه کرد: ۶۰ درصد از معابر و اماکن عمومی شهر اصفهان توسط شهرداری مناسب‌سازی و امسال تفاهم نامه همکاری برای رفع این مشکل با شهرداری امضا شد تا با نظر کارشناسان بهزیستی انجام شود.

او اضافه‌کرد: به صورت متوسط ۲۰ درصد از امکان عمومی، اداری و معابر در استان اصفهان مناسب‌سازی شد که کمترین میزان انجام این اقدام در شهرستان‌ها است.

او یادآورشد: کمبود اعتبار و تعداد کم معلول در شهرستان‌های استان اصفهان مانع از رشد مناسب سازی بود که ۳۰ تیم بازرسی برای رصد وضعیت معابر و محل تردد معلولان در تلاش هستند.


کودکان کار و خیابانی به جمع خانواده‌های خود باز می‌گردند


معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی اصفهان در این نشست گفت: بیشترین تلاش بهزیستی بازگشت کودکان کار و خیابانی به جمع خانواده است.

مجتبی ناجی به ساماندهی کودکان کار و خیابانی اشاره کرد و گفت: با شناسایی این دسته از افراد، پرونده فردی تشکیل و خانواده و آشنایان آن‌ها شناسایی و زمینه بازگشت به خانواده فراهم می‌شود.

او ادامه‌داد: در صورت نداشتن خانواده با هماهنگی مقام قضایی به مراکز نگهداری کودکان و نوجوانان معرفی می‌شوند تا در این مراکز از خدمات حمایتی استفاده کنند.

وی اضافه‌کرد: در سال گذشته ۲۰۷ کودک کار و خیابانی در استان اصفهان شناسایی و در پرونده‌های آن‌ها در اداره کل بهزیستی تشکیل و خدمات‌رسانی به آن‌ها ارائه شد.

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی اصفهان همچنین به تولد چندقلو‌ها در استان اشاره و اضافه کرد: استان اصفهان بیشترین آمار این دسته از کودکان را دارد که خدمات رسانی به آن‌ها با همکاری خیرین و نهاد‌های اداری انجام می‌شود.

او از وجود هزار و ۸۲۶ کودک دوقلو، ۴۰۸ کودک سه قلو، ۱۶ کودک چهارقلو و سه کودک پنج قلو در اصفهان خبرداد و گفت: برای کودکان چهارقلو شرایط پنج قلو‌ها اعمال می‌شود، اما ابلاغی تاکنون برای حمایت از کودکان سه قلو ارائه نشده است.

او اضافه‌کرد: بهزیستی از خانواده‌های دارای کودک دوقلو به صورت موردی حمایت می‌کند و بخشی از هزینه‌های آن‌ها در حوزه بهداشت و یا ترخیص از بیمارستان را با کمک خیرین پرداخت می‌کند.

شعار امسال بهزیستی (۲۱ لغایت ۲۷ تیرماه) با عنوان بهزیستی در گام دوم، شفافیت، تحول خدمت و سلامت اجتماعی در بستر خانواده است.

انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.