بیمارستان شهدای هسته‌ای بوشهر با پیشرفت بیش از ۸۰ درصد در دست ساخت است و مسئولان می‌گویند اگر اعتبار تکمیل آن اختصاص یابد، پاییز بهره‌برداری می‌شود.

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی عصر شنبه در حاشیه بررسی روند ساخت بیمارستان شهدای هسته‌ای بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، گفت: یکی از نیاز‌های امروز استان، توسعه مراکز درمانی است به ویژه با توجه به شیوع کرونا این نیاز بیشتر به چشم می‌آید.

عبدالکریم جمیری افزود: بیمارستان شهدای هسته‌ای پیشرفت خوبی داشته و طبق قول پیمانکار اگر اعتبار لازم اختصاص یابد تا سه ماه آینده می‌تواند به بهره‌برداری برسد.

او ادامه داد: مهمترین اقدامی که باید صورت گیرد تامین منابع مالی و اعتباری این طرح است و دستگاه‌های مرتبط دولتی از جمله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، و استانداری باید کمک کنند تا اکنون که در شرایط خاصی از نظر شیوع کرونا هستیم این بیمارستان راه‌اندازی شود و مردم بتوانند از خدمات آن بهره ببرند.

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد با تخصیص اعتبار دیگر مشکلی برای تکمیل و تجهیز این مرکز درمانی وجود نداشته باشد و زودتر به بهره‌برداری برسد.

بیمارستان شهدای هسته‌ای بوشهر بیش از ۸۰ درصد پیشرفت دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز با اشاره به پیشرفت بیش از ۸۰ درصدی ساخت بیمارستان شهدای هسته‌ای این شهر، گفت: با حمایت‌های استاندار و پیگیری‌های وزارت بهداشت وسازمان انرژی اتمی این طرح در حال اجرا بوده و متوقف نشده است.

سعید کشمیری با اشاره به اینکه سازمان انرژی اتمی سهم خود را در این طرح پرداخت کرده است، افزود: تا یکی- دو ماه دیگر کار‌های زیربنایی این مرکز درمانی ۱۰۰ تختی به پایان می‌رسد و نصب تجهیزات و تاسیسات آن شاید یک ماه طول بکشد که به این ترتیب امیدواریم اوایل پاییز این بیمارستان وارد مدار خدمت شود.


بیشتر بخوانید


او ادامه داد: بیمارستان شهدای هسته‌ای بوشهر شامل اورژانس، اتاق عمل و درمانگاه، به اضافه بخش‌های ویژه تنفسی، داخلی، نوزادان، اطفال و زنان است که توانمندی ما را برای درمان بیماران تنفسی به ویژه کرونا افزایش می‌دهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر عنوان کرد: امیدواریم مبلغی از محل اعتبارات ستاد ملی مبارزه با کرونا برای تجهیز این مرکز درمانی اختصاص یابد و به همین علت قرار است این هفته گروهی از وزارت بهداشت این طرح را بررسی کنند.

کشمیری گفت: این بیمارستان با نصب سی تی اسکن، دستگاه‌های رادیولوژی و تخت‌های پیشرفته می‌تواند به عنوان بیمارستان تخصصی بیماران تنفسی فعالیت کند.

او همچنین بیان کرد: در شهر‌هایی مانند بوشهر که تاسیسات هسته‌ای در آن‌ها وجود دارد، طبق استاندارد‌ها باید مراکز درمانی ویژه‌ای ایجاد شود تا در صورتی که حادثه هسته‌ای رخ دهد بتوان با آن مقابله کرد. اگر چه طبق برآورد صورت گرفته احتمال وقوع حادثه در بوشهر بسیار بسیار پایین است، اما برای اتفاقات نادر هم باید اورژانس مخصوص آن وجود داشته باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تاکید کرد: از نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس که روند بیمارستان شهدای هسته‌ای بوشهر را بررسی کرده خواسته‌ایم که اختصاص اعتبار را از وزارت بهداشت برای تکمیل این مرکز درمانی پیگیری کنند.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.