به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه چیز تارت گیلاس را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
یک عدد پنیر ماسکارپونه
بیسکویت بتی پور سه بسته
کره ٢٠٠ گرم
خامه صبحانه ٣٠٠ گرم
پودر قند ٥ق غ
پودر ژلاتین٢ق غ
وانیل یک ق چ
سه ق غ آب سرد
گیلاس یا مربای گیلاس به اندازه لازم
ژله توت فرنگی، یا آلبالو برای روی تارت یک بسته (که من از ژله بریلو استفاده کردم)
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
بیسکویت هارو خرد کرده و کاملا پودر کنید، بعد کره رو ذوب کرده و با بیسکویتها مخلوط کرده با دست کمی ورز بدید تا کره کاملا با بیسکویتها مخلوط بشه، ته قالب تارت رو چرب کنید و سپس بیسکویتهای پودر شده را داخل تارت پرس کنید و آن طور که کنارههای تارت هم پوشش بدید با ته لیوان کاملا پرس کنید.. بزارید یخچال تا سفت بشه.
حالا مواد داخل تارترو درست کنیم.
اول ژلاتین رو با سه ق غ آب سرد مخلوط کرده و تا اسفنجی بشه، بعد روی بخار کتری گذاشته تا ذوب بشه (به روش بن ماری) و بزارید کنار تا سرد بشه.
پنیر روزده تا باز بشه و سپس خامه هم اضافه کنید و با ٥ ق غ پودر قند بزنید تا فرم بگیره، بعد یک ق چ وانیل و ژلاتین بن ماری شده هم اضافه کنید و نصف مواد رو داخل تارت بریزید، سپس برشهای گیلاس یا مربای گیلاس رو روی مواد بچینید و سپس مابقی مواد رو بریزید بزارید یخچال تا ببنده، میتونید از ژله آلبالو یا توت فرنگی استفاده کنید برای روی تارت طبق دستور روی جعبه درست کنید و روی مواد پنیری بریزید.
یا اینکه ساده گیلاس روی تارت بچینید و نوش جان بفرمایید.
ولی من از ژله بریلواستفاده کردم و ژله سفید رنگ داشتم با کمی آب مربا مخلوط کردم و روی مواد پنیری ریختم و سپس هستهی گیلاسها رو در آوردم و روی ژله چیدم به همین راحتی و خوشمزگی.
بعد به مدت ٧ الی٨ ساعت داخل یخچال گذاشتم.
اندازه قالب تارت من ٢٠ با ارتفاع ٦ بود.
منبع: ashpazi.deser.bahar
انتهای پیام/