مدیرکل انتقال خون استان تهران گفت: با وجود درخواست بیمارستان‌ها، افراد زیادی برای اهدای پلاسما مراجعه نکرده‌اند.

محمدرضا مهدیزاده، مدیرکل انتقال خون استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: امروزه یکی از روش‌های موثر برای درمان بیماران مبتلا به کرونا، تزریق پلاسمای افراد بهبود یافته است که یک ماه از زمان درمان آن‌ها گذشته و این روش درمانی موثر و مفید اعلام شده است.

او ادامه داد: متاسفانه استقبال زیادی از طرح اهدای پلاسما جهت تزریق به بیماران کرونایی در مراکز انتقال خون سطح استان تهران انجام نشده است و با وجود آنکه درخواست‌های زیادی توسط بیمارستان‌ها و مراکز درمانی به مراکز انتقال خون استان تهران داده شده است، اما افراد زیادی برای اهدا مراجعه نکرده اند.

مدیرکل انتقال خون استان تهران با اشاره به اینکه میزان اهدا کنندگان پلاسما بسیار کم است، افزود: از آغاز طرح اهدای پلاسما، حدود ۳۵۰ نفر در سطح استان تهران با مراجعه به مراکز انتقال خون پلاسمای خود را با هدف رفع نیاز بیماران اهدا کرده اند که این میزان در مقایسه با درخواست بیمه درمانی بسیار ناچیز است.

او بیان کرد: در حال حاضر، میزان ذخیره خون مساعد ارزیابی شده است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد؛ مراکز انتقال خون استان تهران توانسته‌اند نیاز بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و همچنین بیماران تالاسمی و هموفیلی را به طور کامل برطرف کند.

مدیرکل انتقال خون استان تهران گفت: خوشبختانه پلاسما خیلی سریع در بدن جایگزین می‌شود؛ افراد می‌توانند پس از یک ماه با مراجعه به مراکز انتقال خون دوباره اقدام به اهدای پلاسما کنند و در این خصوص از نظر پزشکی هیچ مشکلی وجود ندارد.

مهدیزاده افزود: من از مردم درخواست دارم تا مشارکت بیشتری در این کار خیر داشته باشند تا نیاز بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌ها و به خصوص بخش مراقبت‌های ویژه، بر طرف شود.


بیشتر بخوانید 


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۲۲:۳۴ ۲۶ تير ۱۳۹۹
مسئولین چرا اهدای پلاسما را اجباری نمیکنند