اسلامی گفت: با اجرای طرح بندر خشک شاهد کاهش قیمت تمام شده حمل کالا و افزایش ایمنی محصولات غذایی خواهیم بود.

محمد اسلامیبه گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری با شرکت تایدواتر با بیان اینکه طرح جامع لجستیک از سال‌های بسیار دور طراحی و جانمایی شده بود، گفت: طرح اجرای بندر خشک آپرین از ۴۰ سال پیش مطرح شده است.

او با بیان اینکه سهم راه آهن، دهکده لجستیکی و نقشه ایران در این طرح جامع لجستکی جانمایی شده است، افزود: باید برای ماندگاری و شکوفایی اقتصاد ما مردمی شود چرا که حضور مردم و بخش خصوصی می‌تواند باعث ماندگاری اقتصاد شود.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه باید سیاست گذاری‌های درست در این حوزه وتصمیم گیری‌ها آسان و روان اعتماد بخش خصوصی را جلب کنیم،  افزود: با اتخاذ تصمیم گیری‌های باید سرمایه‌گذاری‌ها را توسعه دهیم چرا که همکاری بخش خصوصی در این زمینه بسیار مهم است.

اسلامی تصریح کرد: سرمایه‌گذاری که امروز از طریق این تفاهمنامه جذب شده حدود ۲ هزار میلیارد تومان است که با همکاری بخش دولتی و خصوصی انجام شده و شرکت تایدواتر با ۴۲ هزار سهامدار در این زمینه سرمایه‌گذاری کرده است.


بیشتر بخوانید


وزیر راه وشهرسازی با اشاره به اینکه این تفاهم نامه و اجرای آن تاثیر مستقیم در زندگی مردم دارد و از طریق آن شاهد رشد اقتصاد کشور هستیم، ادامه داد: باید ذره به ضرر سرمایه‌ها در حوزه تولید کارآفرینی هزینه شود تا از طریق آن بتوانیم صادرات پایداری داشته باشیم.

اسلامی با اشاره به اینکه با یک سرمایه گذاری پایدار شاهد آن خواهیم بود که در آینده یک جامعه قدرتمند به دست خواهیم آورد، افزود: از طریق اجرای این طرح شاهد حمل درب به درب محصولات غذایی خواهیم بود و تمامی مراحل اجرای این پروژه بدون دخالت انسان است.

اسلامی تصریح کرد: تخلیه و بارگیری از درب کشتی‌ها به درب کارخانجات ارسال می‌شود که این اقدامات علاوه بر سلامت انسان و افرایش ایمنی زمینه ساز کاهش هزینه‌ها هم می‌شود.

او تصریح کرد: علاوه بر جابجایی و کاهش هزینه‌ها از لحاظ سلامت و بهداشتی هم بسیار مهم است چرا که نبود دخالت انسان است در این زمینه بسیار موثر است. با اجرای این طرح شاهد کاهش قیمت تمام شده خواهیم بود و یک فضای رقابتی در تمامی بخش‌های اقتصادی کشور ایجاد می‌شود.

وزیر راه وشهرسازی با اشاره به اینکه این اقدامات علاوه بر بهداشت و ایمنی غذایی هم نقش بسیار مهمی خواهد داشت، گفت: هر چقدر این حوزه توسعه یابد بر توسعه شبکه پایدار هم بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

اسلامی بیان کرد: امیدواریم این عملیات هرچه زودتر مرحله اجرایی برسد و واگن‌ها هرچه زودتر ساخته خواهد شد چراکه با اجرای این طرح تولید و توسعه به معنای واقعی افزایش می‌یابد.

رشد ۱۶ درصدی جا به جایی بار در جاده های کشور

او با اشاره به اینکه ما سال گذشته ۵۶۰ میلیون تن بار در جاده‌های کشور جابجا کردیم، افزود: در بخش ریلی ۴۷ میلیون تن با جابجا شده است و میزان جابجایی بار در سال ۹۷ و ۹۸ ثابت بوده و در حوزه تخلیه و بارگیری بنادر در سال ۹۷،۱۴۷ میلیون تن بار جابه جا کرده و در سال ۹۸ به ۱۷۲ میلیون رسیده که رشد ۱۶ درصدی داشته است.

او تاکید کرد: مراکز بار باید هرچه سریعتر به شبکه لجستیکی متصل شوند چراکه در فرآیند‌های صنعتی و خدماتی کمک بسیار موثری خواهد کرد و سهم ریل در این زمینه افزایش خواهد یافت.

اسلامی اضافه کرد: میزان ریل نصب شده در کشور حدود ۱۴ هزار کیلومتر است و ۱۴ هزار کیلومتر در دست مطالعه و ساخت داریم که ساخت آن‌ها نقش موثری در افزایش بار دارد و باید ظرف ۵ سال آینده شاهد دو برابری شبکه ریلی باشیم و این اقدامات با همت تمامی دستگاه‌ها کاملا دست یافتنی است.

وزیر راه وشهرسازی با اشاره به اینکه بایداقدامات در حوزه زیرساخت‌ها و توسعه یابد، گفت: با اجرای این اقدامات لجستیک به معنای واقعی رخ خواهد داد بنابراین باید از ظرفیت‌ها و نظام لجستیکی قدرتمند در این زمینه برخوردار باشیم چرا که انجام چنین اقداماتی سهم بزرگی در اقتصاد منطقه و جهان خواهد داشت.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار