به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پای چوپان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
سیب زمینی ۴ الی ۵ عدد
شیر یک استکان
کره ۵۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۱ قاشق غذاخوری
پودر پیاز: ۱ قاشق غذا خور
پودر سیر: ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع: به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
سیب زمینی هارو آبپز کنید و با کره و شیر و نمک خوب بکوبید تا پوره بشه.
گوشت چرخ کرده رو ابتدا خوب تفت میدیم تا کاملا یک رنگ بشه سپس نمک و فلفل و زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم و خوب ترکیبش میکنیم.
سپس پودر سیر و پیاز رو بهش اضافه میکنیم و دوباره خوب تفت میدیم.
قارچمون رو اسلایس میکنیم و به گوشت اضافه میکنیم و میزاریم دو سه دقیقه با حرارت ملایم بپزه و بعدش رب گوجه بهش اضافه میکنیم و خوب ترکیبیش میکنیم.
گوشتمون رو کف یه ظرف شیشهای مناسب فر میریزیم و روش پوره سیب زمینی رو اضافه میکنیم و با قاشق خوب صافش میکنیم. پوره سیب زمینی هر چی بیشتر، خوشمزهتر و لذیذتر میشه.
حالا موقع اضافه کردن پنیر پیتزامونه. به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه داخل فر میزاریم تا بپزه.
منبع: ghaza land
انتهای پیام/