به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه قیقناخ مغزدار را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
اول از همه شربت قیقناخ رو درست کردم که خنک بشه شربتش به این صورت هستش که ۱ لیوان شکر و ۱ لیوان آب رو توی قابلمه ریختم و گذاشتم روی شعله تا بجوشه و بهش پودر هل و وانیل و زعفران زدم خوب که جوشید و غلیظ شد زیرشو خاموش کردم و گذاشتم سرد شد.
بیشتربخوانید
توی یه کاسه ۳ عدد تخم مرغ ۳ ق غ خ ماست و ۳ ق غ خ آرد زدم و نصف ق چ خ نمک و ۱ ق چ خ بکینگ پودر زدم و خوب هم زدم مواد باید در غلظت فرنی باشه، بعد توی تابه کفشو چرب کنید و نصف مواد رو بریزین و شعله گازو کم کنید و روی تابه در بذارین تا خوب رویهی مواد درست بشه خوب که خورشو گرفت برای مواد میانیش گردو خورد شده و پودر گل و دارچین بزنید و مابقی مواد رو بریزین روش و دوباره در تابه رو بذارید تا خوب خودشو بگیره و برگردونید اون یکی طرف هم خوب طلایی بشه بعد زیر گاز رو خاموش کنید و قیقناخ رو برش بدید مثل برشهای پیتزا و روش از اون شربتی که آماده کردین بریزین و سرو کنید، اما به نظر من یه مدتی اجازه بدین که قیقناخ توی شربت بمونه خوشمزهتر میشه.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/
همه چیز رو دارن ناسالم میکنن!!!
شکر و پکینگ پورد دیگه چیه؟!!!!!!
این غذای اصیل ارومیه است و این مدلی کردن یعنی گند زدن تو این غذا!
حداقل اسمش رو عوض کنید . چرا قیقناخ رو خراب میکنید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!