به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کشمش پلو بامرغ زعفرانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
رونای مرغو طبق معمول بانمک وفلفل و زردچوبه مزه دار و با یه پیاز و کمی آب گذاشتم بپزه وحین پخت کمی زعفران زدم بهش
وقتی کاملا پخت تو کمی کره تفتش دادم و از تابه درآوردم و تو همون کره کشمش پلویی رو با کمی زعفران دم کرده تفت دادم.
بیشتر بخوانید
برنج که آماده شد نصف برنج رو با کمی کره و زعفران دم کرده و کشمش مخلوط و چیزی شد که میبینین.
پ. ن: اصن دوس ندارم توطبخ مرغ از رب گوجه فرنگی استفاده کنم و هیچ وقت اینکارو نمیکنم.
منبع: amoozeshe ashpazi
انتهای پیام/