به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر طالبی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه:
طالبی سه پیمانه.
خامه نصف بسته پیمانه (میتونید یک سوم بسته هم بزنید).
پودر ژلاتین دو ق غ سر خالی
شکر
بستنی لیوانی یک عدد
آب سرد یک چهارم پیمانه. وانیل یک هشتم ق چ... ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد بریزید و کاسه را روی حرارت کتری قرار داده تا با بخار آب شفاف شود.
بعد کنار بزارید تا کمی خنک بشه
بیشتر بخوانید
طالبی را داخل مخلوط کن ریخته و پوره کنید سپس شکر و بعد هم خامه و بستنی را و بعد وانیل و پودر ژلاتین که حل شد و خنک شد بهش اضافه کنید توی ظرف سرو بریزین بره توی یخچال حدود سه ساعت تا ببنده.
چنانچه توی قالب خواستی بریزی کافیه پودر ژلاتین سه ق غداخوری باشه و کمی قالب راچرب کنید و پنج ساعت داخل در یخچال بگذارید.
البته، چون خامه داره نیاز به چرب کردن نیست، ولی برای اطمینان بیشتر که این همه زحمت کشیدم من همیشه این کار رو برای تمام ژلهها انجام میدم.
وقتی خواستید برگردونید اول کنارهای قالب را با چاقو آزاد کنید. کمی توی آب گرم بزارین و راحت برگردونید.
منبع:deser_doon
انتهای پیام/