به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حمزه روغنیان از اصلاح، بهینه سازی و ارتقای ۱۹ دستگاه کلید در ایستگاه صنعت به منظور افزایش جریان اتصال کوتاه و آمپر خروجی کلیدها و بهینه سازی فرایند تامین و انتقال برق در منطقه جنوب شرق شیراز خبر داد و اظهار داشت: اجرای این طرحها با حدود ۱۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری و هزینه انجام شده است.
او با بیان اینکه اجرای طرح اصلاح در ایستگاه صنعت شیراز با نظر کارشناسان و ارزیابی شبکه انتقال انجام شده است افزود: بررسیهای کارشناسی توسط متخصصان صنعت برق و کارشناسان مجری طرح بهینه سازی شبکه در این زمینه انجام شده و با توجه به اینکه در ایستگاه صنعت سطح جریان اتصال کوتاه و آمپر کلیدها پایین بود، تصمیم بر ارتقاء ۱۹ دستگاه کلید در این ایستگاه گرفته شده است.
روغنیان اضافه کرد: همچنین به منظور اتصال دو نیروگاه مقیاس کوچک توسط باسبار ایستگاه صنعت به شبکه با بررسیهای کارشناسی به منظور افزایش قابلیت اطمینان شبکه در جهت اتصال این دو نیروگاه مقیاس کوچک به شبکه، تعداد ۱۹ کلید در ایستگاه صنعت تعویض و سطح اتصال کوتاه باسبار افزایش یافت.
معاون بهره برداری شرکت برق منطقهای استان فارس یاد آور شد: با انجام این پروژه سطح جریان اتصال کوتاه در این ایستگاه از ۱۶کیلو آمپر به ۲۵ کیلو آمپر و همچنین جریان کلیه کلیدها از ۶۳۰ آمپر به ۱۲۵۰ آمپر افزایش پیدا کرد.
مجری طرح بهینه سازی شبکه انتقال شرکت برق منطقهای استان فارس نیز به برخی از مزایای اجرای این طرح اشاره کرد و گفت: در این زمینه میتوان به انتخاب بهترین روش و صرفه جویی ۲۴ میلیارد ریال در هزینهها اشاره کرد، همچنین انجام این طرح در کمترین زمان ممکن و بدون اعمال هرگونه خاموشی برق در شیراز از دیگر نکات قابل اشاره است.
محمد علی هرمزی اضافه کرد: اکنون با اصلاح و بهینه سازی ایستگاه صنعت شیراز موجب افزایش سطح اتصال کوتاه و ارتقا ء کلیدخانه و امکان اتصال دو نیروگاه تولید پراکنده به شبکه فراهم شده است.
مجری طرح بهینه سازی شبکه انتقال شرکت برق منطقهای استان فارس گفت: اصلاح و بهینه سازی فرایند تامین و انتقال برق موضوعی متعارف است و در شرایط کنونی تحریم و با توجه به اولویت بخشیدن به اقتصاد مقاومتی از اهمیت به سزایی برخوردار است.
او افزود: همه فرایندهای اصلاح و بهینه سازی پست صنعت شیراز با حضور و همکاری متخصصین بومی و داخلی انجام شده است، شرکت برق منطقهای استان فارس اکنون به این درجه از بهره مندی نیروی متخصص رسیده است که بدون دخالت و نیاز به توان تخصصی خارجی میتواند بزرگترین و پیچیدهترین فعالیتهای اصلاح و بهینه سازی را اجرا و پیاده سازی نماید.
هرمزی به رشد سریع مصرف در شبکههای برق با توسعه و گسترش منابع تولید و ایستگاههای تبدیل و توزیع اشاره کرد و افزود: کیفیت برقرسانی از نقطه نظر ایمنی و قابلیت اطمینان و ملاحظات اقتصادی بسیار حائز اهمیت است، اصلاح و بهینه سازی شبکه و تاسیسات و ایستگاههای برق با ایجاد سیستمهای به هم پیوسته درارتباط است و بدنبال آن مسائل دیگری از قبیل تامین پایداری شبکه و انتخاب سطوح ولتاژ بالاتر و کیفیت تامین برق و انرژی مطرح میگردد که اکنون با در نظر گرفتن همه این شرایط و با دیدن اولویت تامین و انتقال برق پایدار به موفقیتهای چشمگیر دست یافته ایم.
انتهای پیام/