فاطمه غنیپور معاون جهاد دانشگاهی استان مرکزی و مجری طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در این استان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، با اشاره به سهمیه هزار و ۷۰۰ نفری استان مرکزی در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی گفت: سامانه مشاغل خانگی در همین راستا و برای اجرای طرح ملی الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی، راهاندازی شده است.
غنیپور افزود: در سامانه مشاغل خانگی خدماتی همچون مشاوره، آموزش، طراحی، تولید، بستهبندی، بازارسازی، بازاریابی و اتصال به بازار و فروش برای صاحبان این مشاغل در نظر گرفته شده است.
او با اشاره به اینکه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در حال اجراست اضافه کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از طرحهای حمایتی حوزه اشتغال است که با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی به عنوان نهاد توسعهای در سال جاری اجرا میشود.
مجری طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی بابیان اینکه هدف از اجرای این طرح رونق و توسعه اشتغال پایدار است تصریح کرد: مشاغل یا کسب و کار خانگی در قالب یک طرح کسب و کار بدون ایجاد مزاحمت و در کمال آرامش در واحد مسکونی شکل میگیرد که در نهایت منجر به تولید کالای قابل عرضه به بازار میشود.
سلیمانی فرماندار دلیجان هم با اشاره به پتانسیلهای شهرستان در زمینههای مشاغل خانگی اظهار امیدواری کرد درسال جهش تولید با اجرای طرح توسعه ملی مشاغل خانگی شاهد رشد وشکوفایی این مشاغل باشیم.
طرح ملی توسعه و توانمندسازی مشاغل خانگی در ۳۱ استان کشور با امضای قراردادی میان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی در حال اجراست.
انتهای پیام / ج