به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دلمه انجیر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
۱۲ عدد انجیر خشک
۶ عدد خرما
نصف لیوان گردو درشت خرد شده
۱ ق چ پودر دارچین
نصف لیوان شیر نارگیل
طرز تهیه:
خرما و انجیرها را داخل آب جوش ۱۰ دقیقه نگه دارید.
هسته خرماها را جدا کرده و داخل غذایاز ریخته تا به حالت پوره در بیاد.
چوب انجیر هارا جدا کرده و با انگشت داخلش رو کمی باز کنید.
پوره خرما، دارچین، و گردوهای درست خرد شده را با هم مخلوط کنید.
داخل هر انجیر یک قاشق از مواد ریخته و لبههای انجیر را به داخل خم کنید.(ببندید)
داخل ظرفی که میخواید بپزید گذاشته و شیر را داخل ظرف بریزید.
داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه تا وقتی که روش طلایی بشه بپزید.
منبع:fit_kitchen_rita
انتهای پیام/