در این مطلب قصد داریم روش تهیه دلمه انجیر را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دلمه انجیر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

۱۲ عدد انجیر خشک

۶ عدد خرما

نصف لیوان گردو درشت خرد شده

۱ ق چ پودر دارچین

نصف لیوان شیر نارگیل

طرز تهیه:

خرما و انجیر‌ها را داخل آب جوش ۱۰ دقیقه نگه دارید.

هسته خرما‌ها را جدا کرده و داخل غذایاز ریخته تا به حالت پوره در بیاد.

چوب انجیر هارا جدا کرده و با انگشت داخلش رو کمی باز کنید.

پوره خرما، دارچین، و گردو‌های درست خرد شده را با هم مخلوط کنید.

داخل هر انجیر یک قاشق  از مواد ریخته و لبه‌های انجیر را به داخل خم کنید.(ببندید)

داخل ظرفی که میخواید بپزید گذاشته و شیر را داخل ظرف بریزید.

داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه تا وقتی که روش طلایی بشه بپزید.

منبع:fit_kitchen_rita

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.