به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، شب گذشته مهران مدیری در برنامه «دورهمی»، میزبان دکتر گیو شریفی نفر اول بورد تخصصی و فوق تخصص جراحی مغز و اعصاب بود.
شریفی درباره فعالیت علمی خود گفت: من در دبیرستان علاقه مند به اقتصاد و فیزیک بودم؛ اما در نهایت به سمت پزشکی سوق پیدا کردم. جمعاً حدود ۲۶ سال در دوره دانشگاه و تخصص درس خواندم و الان ۴۶ ساله هستم. جراحی مغز و اعصاب شاخهای از پزشکی است که حدود ۱۱۵ سال پیش به وجود آمد.
وی درباره راز موفقیت انسان در هر کاری اظهار کرد: برای موفقیت، علاقه و عشق مهم است. حتی برای موفقیت در دزدی هم باید علاقه داشته باشید (خنده). نظم و برنامه داشتن هم مهم است. ما دانشجوی پزشکی بسیار داریم، اما نگاه آنها علمی و محققانه نیست. چون کسی به آنها یاد نداده است. اگر از آنها سوال کنید سدیمی که در خون وجود دارد، چند اتم و الکترون دارد و یا عدد اتمی یعنی چه، نمیدانند! چون ما دانشمند تربیت نمیکنیم. اینکه فقط درمان کنیم، کار تکنسینی است. ما باید آدمی تربیت کنیم که چیز جدید درست کند و سوالات زیادی برای او پیش بیاید. برای کسی سوال طرح میشود که ذهنی منطق گرا داشته باشد.
این متخصص مغز و اعصاب با ذکر خاطره جالبی از دوران تحصیل خود گفت: اول دبیرستان مرحوم اکبر رادی معلم فارسی من بود؛ من در نوشتن مشکل داشتم. انشا نمینوشتم؛ اگر هم می نوشتم خوب نبود. هر روز با خود میگفتم الان معلم می آید و به من میگوید «چرا دفتر نداری و انشا ننوشتی؟». روزها گذشت تا اینکه در امتحانات ثلث اول آقای رادی از من خواست به جای نوشتن، ۱۰ دقیقه صحبت کنم. ایشان به من نمره ۲۰ داد. من در نوشتن بسیار ضعیف بودم؛ چیزی که خودم مینوشتم را نمیتوانستم بخوانم و اصلاً نمیدانستم چه نوشتهام و چگونه!
در ادامه گفت و گو مدیری سوال کرد: داشتن ذهن شلوغ و پر استرس چه تأثیراتی روی مغز میگذارد؟ شریفی پاسخ داد: با توجه به علم امروز میخواهید جواب بدهم یا به نظرم خودم؟ مدیری گفت: به نظر خودتان.
شریفی عنوان کرد: به نظر خودم خوب است؛ چرا که اگر استرس نداشته باشید و آرام زندگی کنید، فایده ای ندارد. استرس بد نیست؛ چرا که آگاهی و توانایی افراد را بیشتر میکند.
در بخش دیگر مدیری گفت: اگر یک روز بیدار شوید و بفهمید همه چیز از ذهنتان پاک شده، دنیا برای شما چه شکلی میشود؟
شریفی گفت: نمیشود؛ اگر بفهمم حافظه ام پاک شده، یعنی هنوز حافظه دارم (خنده)
او درباره تعداد عملهای روزانه خود توضیح داد: صبحها در دانشگاه حضور دارم. سه روز در هفته هم در مطب بیماران را میبینم. چهار روز در هفته، به همراه گروهم روزی حدود ۱۰ عمل انجام میدهیم. تاکید می کنم که این جراحی ها به صورت گروهی صورت میگیرد.
وی در پاسخ به سوال مدیری درباره تأثیر شوخی بر روان انسان گفت: به نظر من تأثیر شوخی بر روان انسان فوق العاده است؛ کسی که شوخی میکند خیلی چیزها را فهمیده؛ بر عکس کسی که شوخی نمیکند و خیلی چیزها را جدی گرفته، هنوز نفهمیده در دنیا هیچ خبری نیست!
مدیری در واکنش به این حرف گفت: این جمله واقعاً طلایی بود.
انتهای پیام/
دانشجوی پزشکی زیاد داریم، اما نگاهشان علمی نیست !!!
دقیقا نگاهشان علمی نیست هدفشات تجارت است و ثروتمندشدن است در کمترین زمان ممکن با اینگونه پزشکان آینده فقط باید پناه ببریم به خداوند جل جلاله که هیچ انسانی رو دچارشون و گرفتارشون نکنه
والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .
یه شکلاتی یه چیزی بهش میدادین میخندید
پرفسور سمیعی خیلی افتاده تر از اینه که
خیلی خوش برخورده پروفسور سمعیی
این چرا اینطوری بود بنده خدا؟؟؟؟!!!!
نقدینگی در دوران شما بیشتر افزایش یافت؟
پاسخ: اون چنان رووونق اقتصادی ایجاد کنم...
همیشه این تیپ افراد را دعوت کنید
نه یک سری بازیگر و هنر پیشه
تبریک به شما و ملت ایران که چنین افرادی در کشور عزیزمون هستند
بسیار باعث افتخاره
دانستن به منطق تفکرات زیباتون در مورد مشکلات و مصائب عمومی جامعه میشه عموم مردم هم تفکراتشونو مثبت گنند
تا پاره ای از مشکلاتشونو به راحتی حل کنند
من اصلا برنامه دور همی علاقه ندارم وفقط به خاطر صحبتهای شما پای این برنامه نشستم
با آرزوی موفقیت روز افزون برای شما
معتقد بود توقع بیمار خیلی زیاده،درصورتی که هیچ سواد پزشکی نداره....
۱۲ سال دبیرستانه ۷ سال پزشکیه تخصص و فوق تخصص هم بزار روش دوره ها هم هست
و همینطور امارای گرفته میشد که علت گرایش انها به ورود به این رشته ها چه بود؟ ایا اگر درامد انها نصف شود ایا کاضرند در این رشته بمانند؟
در چه صورت مملکت را رها میکنند و به خارجمیروند؟
ایا نسل جدید ورود به این رشتههای حساس در کشور حس تعهد به مملکت دارند یا به محض اینکه پولی روی پول انباشتند به خارج مهاجرت میکنن؟
فهمیدن پاسخ این سوالات برای اینده کشور بسیار ضروری است بویژه اینکه کشور ما در حال پیرشدنه و به زودی نیاز به این مشاغل حیاتی کشور دوصدچندان خواهد شد بویژه انکه الان هم حال خوبی ارباب رجوع ها ندارند..
خیلی امیدی ندارم و توصیه میکنم هر خانواده دستکم یک فررندشان را حداقل به رشته پرستاری که محدودیت شدید ذر ورود به دانشگاه ندارند بفرستند تا چند سال دیگر وامانده و درمانده نباشند..
دوستم کارگری میکرد. شبا درس میخوند ،الان پزشکه
دیدیم حضور افراد چون استاد گیو شریفی نه نتها از هیجان وجذابیت رسانه ای نکاست بلکه مخاطبان را جذب خود کرد و اطلاعاتی مفید به مخاطب داده شد.
کاش رسانه ملی و برنامه های چون دورهمی،خندوانه و.... کمتر تریبونی برای شهرت بازیگران بود.در واقع در رسانه ملی که خودشون قبول ندارند حضور پیدا میکنند دیده میشوند در شبکه خانگی کسب درآمد میکنند و در شبکه های اجتماعی ژست اپوزسیون به خود میگیرند/
شو تاکه
ل وسطش خونده نمیشه
ببریدش به دکتر نشونش بدید
این کی بود آورده بودید
سلبریتیا به هیچ وجه جالب نیستن
مشخص بود وقتی میره بالای سر بیمار اصلا به بیمار نگاه هم نمی کنه خودش هم گفت
فقط جراح خوبیه ولی توی بقیه زندگیش کاملا مشخص بود ناموفقه
کاملا مشخصه!
پزشک خوب نعمته و خدا نکنه پزشک بخواد تاجر بشه
سال۹۳پیش این دکتر عزیز جراحی شدم
وزندگیم مدیون این مرد خستگیناپذیر هستم
هرجا هستید شاد باشید و پیروز
دوست من دانشجوی انصرافی پزشکی بود
از جو دانشجوها میگفت
نتیجه ش این بود که همون کنکورو دادن پزشکی قبول شدن دیگه 90 درصدشون ابدوغ خیاری میان جلو
ده درصد فقط واقعا درس میخونن
اخراجی و مشروطی و این جور چیزا توی رشته پزشکی نداریم
هر دو سه سال یه ازمون میگیرن اونم اکثریت پاس میشن میرن به ندرت رد میکنن
...
نتیجه اخرش اینه که شوهرخواهرمو میبرم مطب در عرض سه دقیقه ویزیت میکنه میگه چیزیت نیس مسموم شدی
فرداش هی حالت تهوع و سرگیجه ادامه پیدا میکنه میبریش یه دکتر دیگه میفهمی سکته خفیف مغزی کرده سه روز بستری میشه تا مطمئن شن رد شده
مسمومیت کجا سکته مغزی کجا
وقتی درامد پزشکی بالا باشه دیگه وارد رشته پزشکی شدی تمومه باقیش میشه دوردور دانشجویی
بیا تو هم تا از قافله عقب نمونی
مشخصه ک رو هوا حرف زدی.یکم اطلاعاتتو ببر بالا جای حسادت کردن
ان شاءالله همیشه از نخبگان دعوت کنید .نه بازیگرا چون بازیکرا خودشون به اندازه کافی دیده میشن