به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ هایده شیرزادی مدیرعامل شرکت بازیافت کرمانشاه با بیان اینکه طی ۲۰ سال اخیر که استارت کار پروژه بازیافت زباله کرمانشاه زده شده نزدیک به هشت میلیون دلار ماشین آلات برای این پروژه وارد شده، گفت : هم اکنون بسیاری از این ماشینآلات مستهلک شده و کارایی کافی را ندارند و حتی بیشتر از آنچه که ظرفیت داشتند از آنها کار کشیدیم.
او گفت : برای تعمیر، نگهداری و تامین قطعات مورد نیاز ماشین آلات بازیافت به شدت با مشکل مواجهیم و نیازمند تامین چند دستگاه جایگزین هستیم.
مدیرعامل شرکت بازیافت کرمانشاه حداقل اعتبار مورد نیاز برای جایگزینی این دستگاهها و واردات ماشین آلات جدید را ۱۵۰ هزار یورو اعلام کرد و افزود: اگر این ارز تامین نشود، امکان تعطیل شدن پروژه بازیافت وجود دارد.
شیرزادی ادامه داد: این رقم ۱۵۰ هزار یورویی نیاز ضروری فعلی است و برای اینکه امسال بتوانیم ماشین آلات کارخانه بازیافت را به روز کنیم حداقل ۵۰۰ هزار یورو نیاز داریم.
مدیرعامل شرکت بازیافت کرمانشاه با اشاره به مشکلاتی که برای تامین ارز واردات وجود دارد، افزود: تقاضا داریم موضوع ارز شرکت بازیافت کرمانشاه به صورت ویژه پیگیری شود.
او گفت: مهمترین مشکل ما این است که ماشین آلات مورد نیاز برای بازیافت زباله اصلا در داخل کشور تولید نمیشود که بخواهیم از مشابه داخلی آن استفاده کنیم.
مدیرعامل شرکت بازیافت کرمانشاه از پیامدهای تعطیلی احتمالی کارخانه بازیافت کرمانشاه در صورت عدم به روز کردن ماشین آلات هم یاد کرد و گفت: در این صورت با حجم عظیم زبالههای تولیدی در شهر مواجه میشویم که پیامدهای بهداشتی و زیست محیطی فراوانی دارد.
شیرزادی از افزایش حدود ۲۰ درصدی تولید زباله در کرمانشاه هم خبر داد و افزود: این افزایش مربوط به سه ماهه اول امسال نسبت به سه ماهه اول پارسال است.
او ادامه داد: هم اکنون میزان تولید روزانه زباله در شهر کرمانشاه به ۷۰۰ تن رسیده که شیوع بیماری کرونا بر این افزایش بیتاثیر نبوده است .
انتهای پیام/د