سال گذشته خبر کج شدن بنای تاریخی برج طغرل رسانه‌ای شد و از آن زمان، کارشناسان میراث فرهنگی صحت و سقم این اتفاق را بررسی می‌کنند.

امیر مسیب رحیم‌زاده نمینی رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان ری، در خصوص وضعیت استحکام و پایداری برج طغرل به خبرنگار حوزه میراث و گردشگری  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: هم‌اکنون کار مطالعاتی روی استحکام بنای برج طغرل در معاونت میراث فرهنگی استان تهران انجام می‌شود و تا پایان کار، نمی‌توانیم درباره وضعیت پایداری برج تاریخی طغرل نظر قطعی بدهیم.


بیشتر بخوانید

بدنه برج طغرل شهرری ترک‌ نخورده است


گفتنی است؛ برج طغرل که در شرق آرامگاه ابن‌بابویه قرار گرفته است، یکی از جاذبه‌های تاریخی و گردشگری شهرستان ری به حساب می‌آید. این برج تاریخی در دوره سلجوقیان ساخته شده و به عقیده برخی از کارشناسان مکان مناسبی برای تشخیص زمان است؛ زیرا ساختارش شباهت‌هایی به عقربه‌های ساعت دارد. برج طغرل نخستین بار در سال ۱۳۰۱ هجری قمری و در دوره حکومت ناصرالدین‌شاه مرمت و بازسازی شد.

برج طغرل اوایل دهه هفتاد بار دیگر مرمت شد، اما شش ماه پیش خبر کج شدن بنای آن رسانه‌ای شد و انتشار این خبر دوستداران میراث فرهنگی را نگران کرد.

پس از آن، مدیران اداره‌ میراث فرهنگی استان تهران و شهرستان ری، اقدام به بررسی وضعیت استحکام بنا کردند. در حالی که مرتضی ادیب زاده معاون میراث فرهنگی استان تهران در هفدهم بهمن ماه سال گذشته اعلام کرد، بدنه برج طغرل شهرری ترک نخورده است و کارشناسان هیچ اثری از نشست مشهود یا ترک روی بدنه و جداره اطراف برج مشاهده نکردند، به تازگی دوباره اخباری مبنی بر کج شدن این بنای تاریخی در فضای مجازی منتشر شده است.

باید منتظر ماند و دید چه زمانی نتیجه قطعی درباره استحکام این بنای تاریخی اعلام می شود.


بیشتر بخوانید

کارشناسان درباره کج شدن برج طغرل در جنوب تهران چه می‌گویند؟


انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار