به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، «دنیل مارکی» استاد ارشد پژوهش در دانشکده مطالعات پیشرفته بینالمللی دانشگاه جان هاپکینز، تشدید حملات طالبان را تاکتیک مذاکراتی این گروه و همچنین تلاش طالبان برای محک زدن میزان صبر آمریکا پیش از واکنش به این حملات خواند.
وی افزود که به نظر میرسد دولت ترامپ به هر قیمتی در پی خروج از افغانستان است و طالبان نیز میگوید چرا خشونتها را افزایش ندهد تا با داشتن دست بالا در مذاکرات حضور یابد.
این در حالی است که برخی منابع از تغییرات در تیم مذاکرهکننده طالبان خبر میدهند و کارشناسان آن را خبری خوب برای مذاکرات بینالافغانی و گواهی بر جدی بودن طالبان برای آغاز گام دوم روند صلح افغانستان میدانند.
«اندرو وایلدر» معاون مدیر برنامه آسیا در انیستیتو صلح آمریکا در این باره به «آسوشیتدپرس» گفت: به نظر میرسد این یک پیشرفت مثبت باشد زیرا طالبان هیاتی را ایجاد می کنند که اعضای ارشدتر و گسترده تری از این گروه در آن حضور دارند که برای آغاز مذاکرات بینالافغانی ضروری است.
وی افزود: اگر بخواهیم به نیمه پر لیوان نگاه کنیم تقویت هیات طالبان را میتوان به عنوان این نشانه تعبیر کرد که آنها قصد دارند درگیر بحثهای جدی شوند.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/