به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، ابراهیم فراشیانی مدیر آموزش و پرورش ساوه در دویست و هفتاد و دومین جلسه شورای آموزش و پرورش این شهرستان با اشاره به کمبود فضاهای آموزشی در ساوه گفت: برخی از خیرین برای احداث مدرسه نیاز به واگذاری زمین دارند.
فراشیانی افزود: زمین آموزشی مورد نیاز آموزش و پرورش باید با مساعدت اداره کل راه و شهرسازی و شهرداری تامین شود.
در پایان این جلسه مقرر شد، یک قطعه زمین در خیابان امیرکبیر شعر ساوه با همکاری راه و شهرسازی و شهرداری ساوه جهت احداث واحد اموزشی، پس از طی فرایندهای قانونی به آموزش و پرورش واگذار شود.
حجت الاسلام سبزی نماینده مردم ساوه و زرندیه هم در این جلسه گفت: فرصت استفاده از مشارکت خیرین در احداث واحدهای آموزشی غنیمت است و همه باید برای بستر سازی و همکاری در این زمینه تلاش کنند.
حجت الاسلام سبزی افزود: کسری بودجه و محدودیتهای اعتباری کشور در تامین هزینههای حوزههای مختلف را از چالشهای اساسی کشور بیان کرد.
او اضافه کرد: حفظ شانیت معلمین، تکریم علم و دانش و فضلیتها در جامعه است.
میرزایی فرماندار ساوه هم در این جلسه از برنامه ریزی برای جذب مشارکتهای خیرین خبر داد و گفت: شهرستان ساوه برخلاف سایر تقاط استان مرکزی بدلیل واقع شدن در بین پنج استان کشور، از رشد بالای جمعبتی برخوردار است و زیرساختهای آموزشی موجود جوابگوی نیازها نیست.
میرزایی افزود: دو مقولهی بهداشت و آموزش در ساوه نیاز به بازنگری جدی دارد و باید در طرحهای جامع شهری، بر مبنای افق توسعه و آمایش سرزمینی بر مبنای هویت شهری برای افزایش سرانه ها، اصولی و کارشناسی برنامه ریزی کرد.
او در خصوص بومی گزینی اظهار کرد: کمبود شدید معلم به علت استفاده از نیروهای غیر بومی در ساوه به شدت وجود دارد و این موضوع نظام تعلیم و تربیت را با مشکلات اساسی روبه رو کرده است و باید با سازو کار مناسب و با مکانیزم بومی گزینی از ظرفیت جوانان مستعد ساوه تامین شود.
در این نشست همچنین از حاج حسین اصلاحچی یکی از خیران نیک اندیش مدرسه ساز شهرستان تجلیل بعمل آمد و از تمبر یادبود وی رونمایی شد.
انتهای پیام / ج