در گزارش زیر طرز تهیه دو کیکر خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  قصد داریم امروز شما را با دستور چیز کیک  تهیه   آشنا کنیم.

مواد لازم:

براى تهیه ى این چیز کیک، کیک اسفنجى دو تخم مرغى براى پایه نیازه
لایه ى میانى؛ پنیر ماسکارپونه ٣٠٠گرم
شکردانه ریز ٥٠ گرم
خامه صبحانه ٣٠٠گرم
آب سرد ١/٤لیوان
پودر ژلاتین ۲ ق غ
توت فرنگى خردشده ۱ پیمانه
لایه آخر؛ ژله آلوئورا ۲ بسته
توت فرنگى به مقدار لازم

طرزتهیه:
پودر ژلاتین رو داخل آب سرد ریخته روى بخار کترى قرارداده تا حل شود، خامه وشکر وبا همزن میزنیم تا فرم بگیره پنیر ماسکارو اضافه کرده تا یکدست شد مواد هم میزنیم بعد ژلاتین حل شده رو اضافه کرده انتهاى کار توت فرنگى خرد شده رو اضافه کرده با لیسک مخلوط می کنیم.

مواد رو داخل قالب کمربندى ٢٤ سانتى روى کیک پایه میریزیم وبا کاردک صاف میکنیم، توت فرنگى هارو از وسط دونیم کرده در دوردیف روى لایه پنیرى میچینیم داخل یخچال قرارداده تا ببندد، دوبسته ژله الوئورا رو با دو لیوان آب جوش روى بخار کترى حل کرده یک و نیم لیوان آبسرد اضافه کرده صبر میکنیم کاملا از حرارت بیوفته روى توت فرنگى میریزیم وبه مدت چهار الى پنج ساعت داخل یخچال قرار داده.

#کیک دو تخم مرغى

مواد لازم:
تخم مرغ٢عدد، شکریک لیوان
روغن مایع١/٤لیوان
آردیک لیوان+نصف لیوان
شیرنصف لیوان، وانیل یک ق چ
بکینگ پودریک ق م، نمک نصف ق چ درصورت شکلاتى بودن کیک دوق س از آرد کم کنید و پودرکاکائو جایگزین کنید.

طرز تهیه:
ارد و بکینگ پودر (درصورت شکلاتى بودن پودر کاکائو هم به مخلوط اضافه) و نمک را مخلوط کرده و دو بار الک کنید و کنار بگذارید، براى شروع روغن و شکر را داخل کاسه اى بریزید با همزن بزنید، تخم مرغ‌ها رو به نوبت اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا مواد کرم رنگ وکشداربشه وانیل هم اضافه کرده

ارد رو کم کم به مایه ى کیک اضافه کنیدوبا لیسک مخلوط کنید.

همزمان شیر را نیز اضافه کنید قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنى بندازید و مایه را داخل فرى که از قبل با دماى ١٨٠درجه روشن کرده و گرم شده است به مدت ٢٠ دقیقه  قرار دهید.

منبع: khaneye_deser

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.