به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه قارچ سوخاری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
ابتدا آرد و بکینگ پودر و ادویهها رو با هم مخلوط کردم بعد آب و آبلیمو رو کم کم اضافه کردم تا مواد به غلظت ماست برسه بعد گذاشتم داخل یخچال خنک بشه و قارچها رو شستم و خوب خشک کردم و با سیخ چوبی فیکس کردم و داخل مواد مایع و بعد داخل آرد سوخاری غلتوندم و بعد داخل روغن داغ سرخ کردم با شعله ملایم که مغز پخت بشن.
نکته:حتما باید قارچها خشک بشن، چون اگر خیس باشن موقع سرخ کردن آب میندازن و آب رو پس میدن.
بیشتر بخوانید
منبع: ashpazie khone
انتهای پیام/