ویروس کرونا به گفته معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز در بازه دمایی خاصی زنده و فعال است.

افسون تیزویر، معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: فریز کردن یا سرمای یخچال باعث از بین رفتن ویروس کرونا نمی شود بلکه تنها تکثیر ویروس را تا حدودی محدود می‌کند.

 معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: نان آلوده به کرونا اگر پس از خارج شدن از فریزر، حرارت ببیند، سالم خواهد شد.

تیزویر گفت: مواد غذایی که امکان گرم شدن آن وجود ندارد، می‌تواند آلوده به کرونا باشد مثل بستنی و بخصوص بستنی سنتی که بسته بندی نیست.

او افزود: قبل از فریز کردن مواد غذایی مثل باقالی اول باید شرایط ضد عفونی را انجام داد و بعد از فریز شدن اگر ماده غذایی آلوده باشد و در فریزر قرار بگیرد امکان دارد دیگر مواد غذایی فریز شده داخل یخچال را هم آلوده کند.

انتهای پیام / ر. خ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۰ ۳۱ تير ۱۳۹۹
شما اگر بستنی سنتی به روش پاستوریزه درست کنید و به دست مردم بدهید مشکلی نداریم .
مردم به سمت بستنی سنتی اصلی می روند .
حداقل می دانیم که شیر دارد .