مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: طرح تشدید نظارت و بازرسی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی با هدف پیشگیری از بیماری کرونا اجرا می‌شود.

فرآورده‌های دامیمحمدباقر حاج‌کاظمی مدیرکل دامپزشکی استان زنجان در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان،گفت: طرح تشدید نظارت و بازرسی بر مراکز تولید، توزیع، عرضه، کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها و خودرو‌های حمل فرآورده‌های خام دامی با توجه به افزایش شیوع کرونا و با هدف حفظ سلامت و بهداشت فرآورده‌های خام دامی تشدید شده است.

او افزود: با توجه با اینکه یکی از پایه‌های اساسی تشکیل دهنده سبد غذایی خانوار، مواد پروتئینی مخصوصا با منشاء دامی است؛ هنگام خرید گوشت از مراکز معتبر عرضه و توزیع فرآورده‌های خام دامی به مهر دامپزشکی و برچسب حاوی تاریخ انقضا، تولید، محل تولید و شرایط نگهداری روی لاشه توجه نمایند تا لز روند بهداشتی طی شده در مراحل تولید اطمینان حاصل شود.

حاج کاظمی بر نکات و الزامات بهداشتی مخصوصا استفاده از تجهیزات ایمنی فردی پرسنل و متصدیان فروش این مراکز در راستای مقابله و پیشگیری از انتقال بیماری‌هایی نظیر کرونا ویروس تاکید کرد و افزود:با توجه به خطر انتقال بیماری‌های مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآورده‌های خام دامی، از کلیه شهروندان در خواست می‌کنیم از خرید گوشت مرغ یا قطعات ران و سینه فاقد بسته بندی، گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بسته‌بندی و یا فرآورده‌های خام دامی دارای بسته‌بندی با برچسب مخدوش خودداری نمایند.

او افزود: شهروندان زنجانی در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در عرضه گوشت قرمز، مرغ، تخم‌مرغ، ماهی، عسل و سایر آلایش خوراکی دام مانند مغز، کله و پاچه، سیرابی، دل و جگر مورد را با شماره تلفن ۱۵۱۲ گزارش دهند.

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان تاکید کرد: نظارت و تلاش‌های بی وقفه اکیپ‌های دامپزشکی در سطح استان زنجان با هدف رسیدن مواد غذایی سالم و بهداشتی به دست مصرف کننده و امنیت خاطر مصرف کنندگان انجام می‌شود تا همشهریان از سلامت مواد غذایی مصرفی خود اطمینان داشته و با خاطری آسوده از آن‌ها استفاده نمایند.
 
انتهای پیام/ن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.