به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ مهدی عبدالمالکی رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه با اشاره به آموزش کودکان شهر گفت : باید به گونهای برنامه ریزی کنیم تا یک کودک وارد سیستم آموزی شود و تا پنج سال اول سرمایه گذاری کاملی روی او انجام میدهیم تا رفتارهای درست در جامعه را در قالب نقاشی، هنرهای تجسمی و … به کودک آموزش داده شود.
او گفت : اگر تنها پنج سال بر روی هر کودکی سرمایه گذاری شود همچون کشورهای پیشرفته میتوانیم ۶۰ سال از این سرمایه گذاری بهره برداری کنیم.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه افزود: آموزشهایی که این کشورها به فرزندانشان میدهند تعلق خاطر، احساس مسئولیت پذیری، دانستن قواعد رفتاری زندگی اجتماعی را در آنها به دنبال دارد در حالی که در کشور از برخی این آموزشها غافل ماندهایم.
او افزود: از آنجایی که امروز آموزشهایی مانند فرهنگ کار، شهرنشینی، زندگی و خانواده را از کودکی به شهروندان آموزش ندادهایم فرهنگ سازی برخی رفتارها در سنین بالاتر سختتر خواهد شد.
عبدالمالکی با اشاره به نبود نقشه راه در حوزه ازدواج جوانان در کشور گفت: امروز دستگاههای مختلفی همچون بهزیستی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان، شهرداری و … هرکدام متولی حوزه ازدواج جوانان هستند در حالی که نقشه راهی ندارند و به صورت سلیقهای عمل میکنند برای همین ضروری به نظر میرسد که در شرایط کنونی در این رابطه یک واکاوی و آسیب شناسی داشته باشیم.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری کرمانشاه با اشاره به مهمترین برنامههای این سازمان برای هفته ازدواج گفت: در حوزه فرهنگی سازمان در چند سال اخیر بر روی آموزشهای مهارتی زندگی و اجتماعی اقداماتی را آغاز شده، اما متأسفانه گاهی استقبالی خوبی از جانب شهروندان نمیشود.
او از افتتاح نخستین فرهنگسرای تخصصی خانواده در کرمانشاه خبر داد و گفت: برنامه افتتاحیه اوایل هفته آینده به مناسبت آغاز هفته ازدواج برگزار خواهد شد .
انتهای پیام/د