ذاکریان گفت:با توجه با افزایش قیمت اتوبوس‌ها تا سقف دو میلیارد تومان باید به سمت بازسازی اتوبوس‌ها حرکت کنیم.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،در یک‌صد و پنجاهمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم که امروز به‌صورت علنی و رسمی در ساختمان شهید باکریان با حضور شهردار قم و معاونان وی برگزار شد لایحه اخذ مجوز قرارداد تکمیل و مشارکت،تجهیز و بهره‌برداری از باغ پرندگان به نظر موافق کمیسیون موردبررسی قرار گرفت.

مجید اخوان مدت قرارداد را ۴ سال اعلام کرد و افزود: طبق این قرارداد ۹۹ گونه به تعداد ۳ هزار و ۸۰۰ پرنده در باغ پرندگان نگهداری و هرسال ۱۰ گونه جدید با تعداد ۳۵۰ عدد به آن اضافه می‌شود.

رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: طبق این قرارداد سرمایه‌گذار موظف است طی دو ماه باغ را به بهره برداری برساند.

در ادامه عبدالله جلالی رئیس شورای اسلامی شهر قم با تأکید بر کاهش زمان برای افتتاح پروژه تصریح کرد: بازگشایی باغ پرندگان یکی از مطالبات به‌حق مردم بوده و ما نسبت به آن مسئول هستیم.

سپس محسن محرری هزینه نگهداری پارک را جزء قرارداد و بر عهده سرمایه‌گذار عنوان و یادآورشد: نگهداری فضای سبز باغ پرندگان بر عهده شهرداری بوده و ۵۰ درصد از بهای بلیت و امتیاز رستوران، غرفه عکاسی و غرفه تنقلات به مجری باغ پرندگان واگذارشده است.

این لایحه با نظر موافق کمیسیون تصویب شد،در ادامه جلسه لایحه اخذ مجوز تعمیر و بازسازی اتوبوس‌های بخش خصوصی مطرح شد.

اخوان جزییات این تفاهم‌نامه را تشریح کرد و گفت: تفاهم‌نامه فی‌مابین شهرداری، صندوق کارآفرینی امید و سازمان برنامه برای بازسازی ۵۰۰ دستگاه اتوبوس امضاشده است.

او مبلغ وام را تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان اعلام و یادآور شد: بازپرداخت وام ۵ ساله و کارمزد آن ۴ درصد است؛ که با نظر موافق کمیسیون تصویب شد.

در ادامه جلالی اقدام سازمان اتوبوسرانی قم را در اورهال کردن اتوبوس‌ها در کشور قابل‌توجه دانست و افزود: با توجه به گرانی اتوبوس و عدم امکان خرید اتوبوس نو حرکت به سمت نو سازی اتوبوس‌ها اقدامی قابل‌تقدیر است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمد آتش زر نیز مشکلات بخش حمل نقل را موردتوجه قرارداد و بیان کرد: سال‌هاست دولت توجه خود را به این بخش کم کرده و تمام هزینه خرید و نگهداری اتوبوس‌ها بر عهده شهرداری است.

حجت الاسلام آتش زر با تأکید بر امتیازات خصوصی‌سازی گفت: باید نفع مردم و خدمات‌رسانی مطلوب موردتوجه بوده و از منتظر ماندن مردم در ایستگاه‌های اتوبوس خودداری کنیم.

سپس در پایان جلسه مجید اخوان نامه موسسه خیریه گل‌های بهشتی مربوط به کودکان اوتیسم را مطرح کرد و افزود: این موسسه ساختمانی را در خیابان نواب وقف کرده تا هر کودک از امکانات لازم برخوردار شوند.

او طبق درخواست موسسه خواستار لغو هزینه‌های تغییر کاربری و عوارض ساختمان شد و گفت: تا زمانی که این ساختمان در اختیار کودکان اوتیسم بوده می‌تواند هزینه‌های عوارض آن بخشیده شود.

روح‌الله امراللهی رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر قم تأکید کرد: حذف پارکینگ و استفاده برای سالن همایشات باعث این عوارض شده که می‌شود با حفظ کاربری مسکونی از این عوارض چشم‌پوشی کرد.

همچنین معاون شهردار قم از امضای تفاهم‌نامه برای بازسازی ۵۰۰ دستگاه اتوبوس خبر داد و گفت: این تفاهم‌نامه سه‌جانبه فی‌مابین شهرداری، صندوق کارآفرینی امید و سازمان برنامه بودجه بعد از شهر تهران و اصفهان در قم امضاشده است.

عباس ذاکریان امروز در یک‌صد و پنجاهمین جلسه علنی و رسمی شورای اسلامی شهر قم با تأکید بر لزوم بازسازی اتوبوس‌های ناوگان اتوبوسرانی عنوان کرد: با توجه با افزایش قیمت اتوبوس‌ها تا سقف دو میلیارد تومان باید به سمت بازسازی اتوبوس‌ها حرکت کنیم.

ذاکریان از امضای تفاهم‌نامه‌ای سه‌جانبه برای بازسازی ۵۰۰ دستگاه اتوبوس خبر داد و افزود: این تفاهم‌نامه سه‌جانبه فی‌مابین شهرداری، صندوق کارآفرینی امید و سازمان برنامه بودجه بعد از شهر تهران و اصفهان در قم امضاشده و امکانی برای بازسازی ناوگان اتوبوسرانی فراهم کرده است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم عدد اختصاص داده‌شده به هر خودرو را ۲۶۰ میلیون تومان اعلام و تصریح کرد: این مبلغ با بازپرداخت پنج‌ساله و کارمزد ۴ درصد برای هر دستگاه اتوبوس و با توجه به میزان بازسازی اختصاص داده می‌شود.

ذاکریان آورده شهرداری در این تفاهم‌نامه را ۲۰ درص د دانست و افزود: ۸۰ درصد نیز از تبصره ۱۸ در صندوق کارآفرینی گذاشته‌شده و این وام به کسایی که شرایط آن را داشته باشند پرداخت می‌شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم بازسازی ۱۷۰ دستگاه اتوبوس ناوگان اتوبوسرانی را در قالب همین امکان عنوان و مطرح کرد: با توجه به امکان به وجود آمده تا سقف ۳۰۰ دستگاه دیگر نیز فرصت بازسازی اتوبوس‌ها وجود داشته و بخش خصوصی می‌تواند از این شرایط استفاده کند.

ذاکریان از امضای قرارداد یک‌ساله به ازای هر ۳۰ میلیون تومان هزینه خبر داد و بیان کرد: به ازای هر ۳۰ میلیون تومانی که برای بازسازی اتوبوس هزینه می‌شود طی تعهد محضری یک سال تعهد خدمت به شهرداری داده می‌شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم ادامه داد: قرارداد منعقدشده با بخش خصوصی برای بازگشت به چرخه خدمات‌رسانی در ناوگان اتوبوسرانی بر مبنای پیمایش محور بوده و امیدواریم در کمترین زمان این تفاهم‌نامه به قرارداد رسمی تبدیل شود.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.