به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز شما را با دستور تهیه رولت سوئیسی آشنا کنیم.
مواد لازم :
تخم مرغ شش عدد.
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شکر مجموعا صدو چهل گرم ( شصت گرم برای ترکیب با زرده ها و هشتاد گرم برای ترکیب با سفیده)
آرد صد و ده گرم
بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
شیر شصت گرم
روغن مایع ششصد گرم
ابعاد سینی چهل در سی
پودر نارگیل به اندازه کافی برای تزئیین
زرده و سفیده تخممرغ را جدا کرده و سفیده را با نیمی از شکر آنقدر زده تا پف کند و وقتی ظرف را بر میگردانیم نریزد
زرده را با وانیل و بقیه شکر زده تا سفید و کش دار شور و سپس روغن و شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید
آرد، بیکینگ پودر، نشاسته ذرت راه دو بار الک کرده یک لایه از زرده را روزه سفیده ریخته و بعد به لایه از مخلوط آرد را با الک روی آن بپاشید و به لیسک به صورت دورانی هم بزنید و تا اتمام مواد به همین صورت ادامه بدید
کف سینی را چرب کرده کار روغنی انداخته دوباره روی آن را چرب کنید مواد را روی آن بریزد و با پالت صاف کنید تا به صورت صاف پف کند و سینی را چند بار به میز بکوبید و داخل فر در طبقه وسط فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه گذاشته بعد از پخت روی آن پودر نارگیل و پودر قند بپاشید و رول کنید بذارید تا خنک شود و فرم بگیرد
خامه را با همزن زده تا فرم بگیرد و رول را باز کنید با پالت خامه را روی سطح آن پخش کنید و سپس دوباره رول کنید
بقیه خامه را داخل ماسوره ریخته و رولت را تزیین کنید.
منبع: shirini_ba_asatid
انتهای پیام/