به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سیب زمینی سرخ شده را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۱) سیب زمینی را خلال کنید.
۲) در آب یخ بزارید تا سم زدایی بشه و نشاسته سیب زمینی کاملا از بین بره، چند بار تکرار کنید تا وقتی که سیب زمینی را توی آب میزارید نباید دیگه آب کدر بشه.
۳) سیب زمینی تازه را برای این کار انتخاب کنید.
۴) سیب زمینیها را بعد از اینکه از آب سرد خارج کردید کاملا خشک کنید.
۵) خلالها را دونه دونه در آرد فرو کرده و بعد سرخ کنید (تا سیب زمینیها تردتر باشن).
۶) حتما باید سیب زمینیها در روغن داغ و استخر روغن سرخ کنید، برای این منظور میتونید ظرف گود و کوچکی رو انتخاب کنید.
۷) انتخاب ادویهها کاملا اختیاری هست، میتونید از (پودر پیاز، آویشن، پول بیبر و هر ادویهای که دوست دارید استفاده کنید).
۸) در تابهای که سیب زمینی هارو سرخ میکنید حجم زیاد از سیب زمینی نریزید دونه دونه داخل روغن بندازید و به مقدار کم این کارو انجام بدید تا درجه حرارت روغن پایین نیاد و سیب زمینیها ترد باقی بمانند.
۹) سیب زمینی با فرم بیضی انتخاب کنید تا خلالهای باریک داشته باشین.
نوش جان.
بیشتر بخوانید
منبع: khoshmaze tarina
انتهای پیام/