به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این خواسته که بازتاب ویژهای در رسانههای رژیم صهیونیستی داشت بیش از هر چیز بیانگر میزان تنگنایی است که رژیم صهیونیستی درآن گرفتار شده و در این بین یک نفر باید برای حفظ بقیه ساختار قربانی شود و گرچه جلسات محاکمه نتانیاهو تا ژانویه ۲۰۲۱ (دی ماه) به تعویق افتاده، اما بسیاری از کارشناسان رژیم صهیونیستی طول حیات سیاسی نتانیاهو را تا روز آغاز مجدد جلسات محاکمه اش پیش بینی نمیکنند.
با نگاهی به مقالات رسانههای عبری زبان رژیم صهیونیستی طی چند روز گذشته شاهد آن هستیم که موج حملات علیه نتانیاهو روز به روز شدت بیشتری به خود میگیرد.
روزنامه هاآرتص در یکی از سرمقالههای هفته گذشته خودبا اشاره به تظاهرات مستمر برگزار شد در اطراف محل اقامت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر به جای حل مشکل و بحران اصلی از طریق اختصاص مقادیری کمکهای مالی به اقشاری از جامعه به دنبال حق السکوت برای پایان دادن به اعتراضات است.
در این سرمقاله تاکید شده است: نتانیاهو به طور کل به دنبال آن است که با پرداخت چند شیکل (واحد پول رژیم اشغالگر) سطح خشم جامعه را علیه سیاستهای خود بکاهد، گسترش روز افزون اعتراضات باعث شد او رویکردی پوپولیستی را در پیش گرفته و این کار به خودی خود پیام بسیار بدی محسوب میشود، زیرا نه تنها نامتعادل شدن نخست وزیر را نشان میدهد بلکه حکایت از آن دارد که پایههای اقتصادما ضربه پذیر است.
گرچه روزنامه هاآرتص سر بسته از پایان نتانیاهو سخن گفت، اما این نظر را روزنامه رقیبش، یدیعوت احارانوت با صدای بلند فریاد زد.
سامی میخائیل در مقالهای که در روزنامه یدیعوت احارانوت منتشر شد رسما "خداحافظ نتانیاهو" را برای تیتر خود انتخاب کرد.
این نویسنده صهیونیست در مقدمه مقاله خود آورده است: نتانیاهو تظاهرات نندگان پشت دیوار تو هستند آنها برای اعتراض به ظلمهایی که در دوره متعفن و منحوس رهبری ات به اینجا آمده اند، ساختاری شکوفا را تحویل گرفت، اما اکنون بسیار تاسف بر انگیز است که شاهدآن باشیم بسیاری از مردم چه چپ و چه راستگرا در مقابل محل اقامتت برای تامین نان شب خود تظاهرات میکنند، آنها فقط به دنبال زندگی شرافتمندانه و از بین رفتن فساد هستند.
نیر حسون هم در روزنامه هاآرتص با تاکید بر آغاز فرایند طرد نتانیاهو خبر داد این اقدامات خود جوش بوده و هنوز سمت وسوی هدفمند خود را برای اخراج نتانیاهو از نخست وزیری پیدا نکرده است.
شاید صریحترین مقاله علیه نتانیاهو را طی چند روزگذشته ایهود اولمرت نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی منتشر کرد.
او در این مقاله که در روزنامه معاریو به چاپ رسید نوشت: مطمئن باشید اعتراضات نه تنها متوقف نخواهد شد بلکه روز به روز هم بر دامنه و شتاب آن هم افزوده خواهد شد تا آن چه که در انتخابات قابلیت انجام پیدا نکرد را در کف خیابانها به انجام برسد و احزابی که با حمایت از نتانیاهو ما را به این ناکامی بزرگ رساندند هم مجازات شوند.
او اعتراف کرد ما به شدت به مرحله خارج شدن اوضاع از کنترل نزدیک میشویم، امروز شاید اعتراضات در رابطه با برخی از مسائل کوچک باشد، اما احتمال گسترش شکاف و بحران هست.
او سپس با اشاره به برخی از بحرانهای داخلی در کنست و کابینه رژیم صهیونیستی با ابراز نگرانی ضمنی از فروپاشی رژیم صهیونیستی نوشت: نمیدانیم اوضاع به کدام سمت و سو میرود، اما آنچه غیر قابل انکار است این است که باد ما را به این سو و آن سو میبرد و میتواند همه ما را با هم یکجا ببلعد.
او در این رابطه افزود: در این برهه زمانی میتواند اتفاقاتی رخ دهد که فاجعه بار باشد، مدتهاست که نتانیاهو در سایه نگرانی از سقوط پوسته حمایتی خود و خانواده اش و در چارچوب حفظ آن رفتار میکند و حاضر است هر کاری برای حفظ این پوسته که بدون آن نمیتواند به حیاتش ادامه دهد، انجام دهد. در چنین شرایطی است که به طور کلی فجایع اتفاق میافتد و باعث میشوند مردم و نظامها تغییر پیدا کنند.
گیورا آیلند هم در یادداشت خود در روزنامه یدیعوت احارانوت با نتیجه گیریهای اولمرت هم نظر بوده و معتقد است اگر مراکز تصمیم گیری در تل آویو سریعا وارد عمل نشوند، احتمال خروج اوضاع از کنترل به ویژه در سایه بی تدبیریهای نتانیاهو در مدیریت بحران کرونا بسیار زیاد است.
یوسی یهوشع همکار او و تحلیلگر امور نظامی در این روزنامه عبری زبان هم با اشاره به این ناکارامدی تلاش میکند تا نتانیاهو و دستیارانش را به جای ساختار کلی رژیم صهیونیستی عامل اصلی این هرج و مرج و فروپاشی توصیف کرده و در این باره مینویسد: روی کاغذ ما کابینه وحدت داریم، اما رئیس آن که امروز بنیامین نتانیاهو است و جانشینش ژنرال بنی گانتس به همراه ۳۲ وزیر دیگر مدیریتی برای بحران ویروس کرونا انجام نمیدهند بلکه این ویروس سلطه گری و جاه طلبی است که کابینهای با ۳۴ عضو را به وجود آورده و شکل داده است امروز ما با بزرگترین بحران اقتصادی تاریخ خود مواجه هستیم.
ژنرال عاموس یادلین رئیس سابق سازمان اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی و رئیس مرکز پژوهشهای امنیتی ملی این رژیم نیز در مقالهای که در احارانوت منتشر کرد رژیمش را در حال حاضر و در سایه ضرباتی که ویروس کرونا بر پیکره آن وارد کرد فاقد رهبری واقعی دانسته و افزود: (اسرائیل) از خطرناکترین بحران رهبری تاریخ خود رنج میبرد، اسرائیل در لبه پرتگاه کرونا در حال ویران شدن است، ساختار مدیریتش راه را گم کرده است و نا امیدی، چند دستگی و اختلاف افکنی را ترویج میکند.
گفتههای این ژنرال صهیونیستی میتواند گویای بسیاری از مسائلی باشد که رژیم صهیونیستی سعی در پنهان کردن آن دارد، از آن چه در رسانههای رژیم صهیونیستی شاهد آن بودیم میتوان به ابعادی از بحرانی که رژیم صهیونیستی در آن گرفتار شده پی برد.
به بیانی واضحتر امروز صهیونیستها که در چارچوب رؤیا پردازیهای آژانس بین المللی یهود و ساختار جهانی صهیونیسم برای زندگی بهتر، امنیت، عدالت و عدم تحقیر شدن در جوامع دیگر به سرزمین غصب شده فلسطین انتقال داده شدند، بعد از آن که مبارزان جریان مقاومت، امنیت را از آنها سلب و آنان را وادار به پنهان شدن پشت دیوار حایل کردند، امروز نه نانی برای خوردن دارند و نه احترامی از سوی رهبران این رژیم خود احساس میکنند در حالی که دست ساختار قضایی را هم در دست فاسدان مییابند.
از این رو شماری از شخصیتهای رژیم صهیونیستی پارهای برای موج سواری و پارهای برای جلوگیری از فروپاشی ساختار رژیمشان خود را با موج ضد نتانیاهویی حاکم بر جامعه صهیونیستی در سرزمینهای اشغالی همراه کرده اند.
این همراهی به حدی رسید که نه تنها مخالفان و متحدان بلکه هم حزبیهای بنیامین نتانیاهو را هم از او رویگردان شده اند و ظاهرا هیچ کس قصدی برای شرط بندی بر روی اسب بازنده را ندارد.
شبکه ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی که شامگاه یک شنبه منتشر کرد خبر داد، شماری از رهبران لیکود برنامه شورش علیه نتانیاهو را در دستور کار خود قرار داده اند.
بر اساس این گزارش رهبران لیکود بیم آن دارند ادامه حضور نتانیاهو در نخست وزیری منجر به فروپاشی کامل لیکود شود و از این رو جلساتی با حضور شماری از اعضای فعلی و سابق لیکود که برخی از آنها عضو کنست هم هستند در حال برگزاری است تا از این طریق نام جانشین نتانیاهو در رهبری لیکود و طبیعتا نخست وزیری مشخص شود.
به اعتقاد کارشناسان، امروز بنیامین نتانیاهو در بدترین شرایط دوره حیات سیاسی خود قرار گرفته است این خطر را حتی از توئیتهای یائیر پسرش هم میتوان به خوبی احساس کرد، رهبر رژیمی که ادعا کرده بود قابلیت به زانو در آوردن محور مقاومت را دارد امروز در مقابل یک ویروس زانو زده و به فضاحت بارترین شکل ممکن سناریو اخراجش از حاکمیت رژیم صهیونیستی توسط متحدانش و حتی پیش از تقابل با محور مقاومت کلید خورده است به این امید که بتوانند پایههای لرزان رژیم خود را چند صباحی دیگر حفظ کنند.
بیشتر بخوانید
منبع: تسنیم
انتهای پیام/