به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ بهرام بهروش رئیس هیات ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی استان کرمانشاه با اشاره به وجود ۲۰۰ خانه ورزش روستایی در سطح استان، اظهار کرد: طی سه سال گذشته که خانههای ورزش در روستاهای مختلف استان راه اندازی شده، شاهد توسعه ورزش بین اهالی روستاها بودهایم.
او بیان کرد: هرچند هدف اصلی از راه اندازی خانههای ورزش روستایی توسعه ورزش و پیشگیری از ورود جوانان روستایی به سمت آسیبهای اجتماعی است، اما از دل همین خانههای ورزش میتوانیم استعدادهای ورزشی خوبی کشف کنیم.
رئیس هیات بومی محلی کرمانشاه افزود: با وجود اینکه تاکنون تعداد کمی رشته مانند دارت، تنیس روی میز، شطرنج، فوتبال دستی در خانههای ورزش روستایی فعال شده، اما میتوانیم از این تعداد رشته هم استعدادهایی را در دورترین نقاط استان شناسایی و برای قهرمانی پرورش دهیم.
او تاکید کرد: در این راستا، بنا داریم با فروکش کردن بیماری کرونا لیگ خانههای ورزش روستایی را در استان راه اندازی کنیم تا این هدف تحقق پیدا کند.
بهروش در ادامه از برنامه ریزی برای ساماندهی ورزش یاران روستاهای استان خبر داد و گفت: سال گذشته برای اولین بار در کشور طرحی به نام " ورزش یار" را در استان شروع کردیم تا توسعه بیشتر ورزشهای بومی محلی را در روستاها داشته باشیم.
او بیان کرد: براین اساس، از دهیاران و شورای روستاها کمک خواستیم تا از هر روستا دو نفر – یک مرد و یک زن- را انتخاب کنند تا به عنوان ورزش یار به کار توسعه ورزش بومی محلی در روستاها مشغول شوند.
رئیس هیات بومی محلی استان اضافه کرد: پیش بینی میکنیم درحال حاضر حدود پنج هزار ورزش یار در استان داشته باشیم که برنامه ساماندهی آنها به منظور صدور کارت شناسایی برایشان را در دستور کار قرار دادهایم.
طبق آمار سال ۱۳۹۸ هیات پزشکی ورزشی، هیات ورزش روستایی و بومی محلی استان ۳۴۶۱ ورزشکار سازمان یافته دارد.
انتهای پیام/ز