به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کرفس از سبزیجاتی است که به دلیل طعم فوق العاده اش استفاده از آن در تهیه خورشها رواج دارد. خورش کرفس علاوه بر افراد بزرگسال به جهت رنگ توجه برانگیز و خوش عطر بودن میان کودکان نیز طرفدار داشته و برای رشد بدن آنان بسیار مفید است.
در تهیه خورش کرفس همواره افراد از کرفس به همراه سبزیجات و چاشنیهای معطر استفاده میکنند. در این دستور کمی تفاوت برای این خورش قائل شده ایم و آن را به همراه مرغ برای پخت در نظر گرفته ایم. خورش کرفس با مرغ در میان بسیاری از شهرهای ایران طرفدار داشته و در هر شهر نیز با چاشنیها و ادویههای مختلفی پخته میشود.
مواد لازم
سینه مرغ: ۱ عدد
کرفس خرد شده: ۲۰۰ گرم
پیاز بزرگ خرد شده: ۱ عدد
نعنا و جعفری خرد شده: ۲ پیمانه
محلول زعفران: ۳ قاشق غذاخوری
آب غوره: ۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
مراحل پخت
پیازها را به همراه مقدار مناسبی روغن در قابلمه ریخته و آنها را سرخ کنید تا جایی که تغییر رنگ داده و به خوبی سرخ شوند.
سپس زردچوبه را به پیازها اضافه کرده و کمی تفت دهید.
بعد از سرخ شدن پیازها سینه مرغ را که خرد کرده اید داخل قابلمه ریخته و به همراه پیازها و نیز نمک، فلفل تفت دهید
رب و محلول زعفران را نیز به مرغ در حال پخت بیفزایید.
بعد از گذشت ۵ الی ۸ دقیقه ۱/۵ پیمانه آب به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد به آرامی و روی شعله ملایم پخته شوند.
در هنگامی که مرغها در حال پخته شدن است کرفسها را شسته، خرد کنید و آنها به همراه جعفری و نعنای خرد شده در تابهای به خوبی تفت دهید.
پس از این که خورش درون قابلمه به خوبی پخته شد و خامی مرغ از بین رفت، سبزیهای سرخ شده را همراه با آبغوره و یا آبلیموی تازه به خورش اضافه کنید.
حدود نیم ساعت را صرف جا افتادن خورش کنید.
سپس میتوانید خورش را سرو کرده و به همراه پلو میل کنید.
بیشتر بخوانید
منبع: غذالند
انتهای پیام/