به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، غفارزاده مدیرعامل شرکت آب منطقهای آذربایجان شرقی گفت:با توجه به اینکه انتقال آب ارس به تبریز به ۵ سال زمان نیاز دارد پس تا آن زمان باید راهکارهای کوتاه مدت و میان مدت برای تامین آب اجرایی شود و حذف آب صنعت از آب آشامیدنی یکی از راهکارهای تامین آب تبریز است.
او گفت: حدود ۲۵ میلیون مترمکعب آب شرب در اختیار صنایع قرار میگیرد که باید از اکنون به تدریج حذف و آب غیرقابل آشامیدنی از چاه یا پساب به بخش صنعت اختصاص یابد.
غفارزاده افزود: انتقال آب همیشه راهکار نیست و باید مدیریت داخل شبکه اصلاح و در واقع توزیع آب با سیستمهای تعادلی در سطح شهر و ایستگاههای پمپاژ در نقاط مرتفع صورت گیرد.
او گفت: برای به تعادل رساندن آب باید اقدامات جدی انجام شود و تقویت پمپ چاههای کشاورزی، راهکار کوتاه مدت دیگری برای تامین آب تبریز است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای آذربایجان شرقی گفت:: برای ادامه طرح انتقال آب ارس به تبریز نیز تمام تمهیدات اجرایی انجام شده است.
غفارزاده افزود: ۹۵ درصد از ۳۵ کیلومتر خط ابتدایی انتقال آب ارس به تبریز به عنوان مگاپروژه غرب کشور با ۵ ایستگاه پمپاژ انجام شده است.
او افزود: ۱۱۰ کیلومتر و ۲ ایستگاه پمپاژ باقی مانده و مناقصه برای اجرای آن برگزار شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای آذربایجان شرقی گفت: احداث ۵ کیلومتر تونل و ۱۰۵ کیلومتر خط انتقال به صورت لوله فولادی در نظر گرفته شده و تصفیه خانه آن با ظرفیت ۷ دستگاه پمپاژ پیش بینی شده است.
انتهای پیام/ک