به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ حبیب الله وفایی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه با اشاره به اجرای ۳۰ طرح پژوهشی در استان طی پارسال گفت : سال ۱۳۹۸ دستگاههای اجرایی استان ۵۰ تقاضای پژوهشی داشتند که از این تعداد ۳۰ طرح با یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار مورد نیاز تصویب شد.
او گفت : از آنجایی که پارسال کل بودجه پژوهشی استان حدود ۸۰۰ میلیون تومان بود، برای همین دانشگاهها موافقت کردند ۵۰ درصد مابقی اعتبار مورد نیاز را خودشان اختصاص دهند.
این مسئول افزود: ۹۶ درصد از بودجه پژوهش استان پارسال تخصیص یافت که رشد قابل توجه ای نسبت به سالهای ماقبل آن داشته است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان افزود: امسال هم تاکنون دستگاههای اجرایی استان ۱۱۴ تقاضای پژوهشی داشته اند که باید پس از شناسایی مشکلات کلیدی استان، این تقاضاها را بررسی و اولویتها را از میان آنها انتخاب کنیم.
او مهمترین اولویتها پژوهشی امسال استان را موضوعات مرتبط با اشتغال، معیشت و اقتصاد مردم دانست و افزود: کل بودجهای که امسال به حوزه پژوهش استان اختصاص یافته حدود یک درصد از اعتبارات هزینهای منهای فصول یک (حقوق و دستمزد) و شش (رفاهیات) است که طبق برآوردها حدود یک میلیارد تومان خواهد بود.
وفایی ادامه داد: باتوجه به اینکه این میزان بودجه برای اجرای فعالیتهای پژوهشی استان کافی نیست، از دانشگاهها خواستهایم تا امسال هم بصورت مشارکتی طرحهای پژوهشی را اجرا کنند.
او به تاخیر در اجرای طرحهای پژوهشی استان هم اشاره کرد و گفت: برای اینکه امسال هم مانند پارسال این مشکل را نداشته باشیم، برای همین چندماه زودتر از دستگاهها خواستیم تا تقاضاهای پژوهشی خود را مطرح کنند و به نظر میرسد تا ابتدای مهر اولویتها را از میان آنها شناسایی و برای فراخوان و اجرا تصویب کنیم .
انتهای پیام/د