به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،محمود تقی پور،مدیرکل آموزشهای فنی و حرفهای استان قم امروز در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه قم گفت:پارسال بیش از ۲۶ هزار نفر تحت آموزش قرار دارند که از این تعداد ۱۲ هزار و پانصد نفر در مراکز آموزش دولتی، ۱۴ هزار نفر در آموزشگاههای آزاد تحت پوشش و بیش از ۷۵۰ نفر از سوی تیمهای روستایی در روستاهای استان، تحت آموزش قرار گرفتند.
او افزود: آموزشهای ارائهشده متناسب با نیاز بازار کار است و به همین علت هشتاد درصد آموزشها منجر به ایجاد شغل شده است.
تقی پور افزود: در تمام هفت مرکز دولتی فنی و حرفه ای استان،مشاغل مرتبط با صنایع بزرگ و در تمام ۲۰۷ آموزشگاه آزاد تحت پوشش مشاغل خرد و خانگی آموزش داده میشود.
مدیرکل آموزشهای فنی و حرفهای تصریح کرد: سرانه آموزش هر نفر در قم ۲.۵ ساعت کمتر از میانگین کشوری (۱۴ ساعت) است و به ۱۱.۵ ساعت رسیده است.
او افزود: برای حل این مشکل، حداقل سه مرکز دولتی دیگر باید در قم احداث شود و مراکز خصوصی هم باید اضافه شود.
تقی پور اهمیت آموزشهای فنی و حرفهای را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: ۴۵ تا ۵۰ درصد فارغالتحصیلان دانشگاهی هم به آموزش فنی و حرفه ای روی میآورند تا بتوانند شغل و حرفهای را برای خود دستوپا کنند.
مدیرکل آموزشهای فنی و حرفهای استان قم با انتقاد از کمبود بودجه مراکز آموزش فنی و حرفهای افزود: بودجه مراکز فنی و حرفهای از آموزشهای مهارتی کمتر از ۲ درصد است.
به گفته او، برای بهبود وضعیت اشتغال و رونق تولید در کشور باید بودجه مراکز آموزش فنی و حرفهای افزایش یابد.
انتهای پیام/ش