در گزارش زیر طرز تهیه چیزبرگر خانگی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چیز برگر نوعی برگر خوشمزه است که در تهیه آن از پنیر ورقه‌ای استفاده می‌شود. در واقع نوعی همبرگر است که روی آن پنیر قرار می‌گیرد. پنیر این غذا معمولا در هنگام پخت به آن اضافه می‌شود و همین امر سبب می‌شود که پنیر روی همبرگر آب شود. چیزبرگر معمولا همراه با کاهو، گوجه فرنگی، خیارشور، سس خردل و مایونز و گاهی اوقات به همراه بیکن سرو می‌شود.


مواد لازم

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
پنیر چدار ورقه‌ای: مقدار لازم
تخم مرغ: ۱ عدد
آرد سوخاری یا آرد سفید: مقدار لازم
نان همبرگر: تعداد لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا گوشت را داخل کاسه‌ای بریزید و تخم مرغ، سیر رنده شده، پیاز رنده شده و آب گرفته را به گوشت اضافه و مخلوط کنید و کمی ورز دهید.

سپس نمک و فلفل بزنید و مقداری آرد اضافه کنید و چند دقیقه دیگر ورز دهید تا مایه چیز برگر منسجم و یکدست شود (تا حدی که بتوانید به چیز برگر شکل دهید کمی آرد اضافه کنید، چون آرد زیاد چیز برگر را خشک میکند).

چیز برگر‌ها را با قالب یا با دست به شکل دایره‌ای شکل دهید.

چیز برگر‌ها را داخل ظرف بگذارید و روی آن را با نایلون فریزر بپوشانید و به مدت ۱ – ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب هم شود.

پس از مدت زمان لازم چیز برگر را روی آتش ذغال یا ماهیتابه‌ای که چرب کرده اید قرار دهید تا برشته شود.

سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود.

در پایان پخت یک ورقه پنیر روی چیز برگر قرار دهید تا با حرارت آب شود.

داخل نان همبرگر را با کاهو، گوجه فرنگی، خیارشور و … پر کنید و چیز برگر را پس از آماده شدن روی ان‌ها قرار دهید و سس دلخواه را بزنید و سرو کنید

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۷ ۱۰ مرداد ۱۳۹۹
وای این دستور افتضاحه مگه برگر تخم مرغ و پیاز میخوااااد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
آتی گلی
۱۲:۳۳ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
برگر تخم مرغ و پیاز نمیخواد پودر پیاز و پودر سیر و فلفل و نمک میخواد. پیاز بزنیم که میشه کباب تابه ای!!!
Iran (Islamic Republic of)
آتی گلی
۱۲:۳۳ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
برگر تخم مرغ و پیاز نمیخواد پودر پیاز و پودر سیر و فلفل و نمک میخواد. پیاز بزنیم که میشه کباب تابه ای!!!